⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Zaniolo yanlış abi yanlış değişiklik. Bu adam garanti maçlarda oynamalı. Gelecek sen hazır olduğunda oynar bakarız bu sene zamanı değil ya.

Arkadaşım gerideyiz, her topu riskli deniyoruz, sete yerleşin, boşluk arayın. Geride olan biziz

Icardi gibi klas bi adam var, top atamıyoruz

Şimdide takımın zeka düzeyi düştü... İyi hazırlanmamışlar

Oyun okuma yok bu adamda ya bağırıyor değişiklik diye maç

İşte öyle otobüs camlarına vurularak gaza gelinmiyor sahada 3 puanı hatta 1 puanı isteyen 3 oyuncu anca var

Şampiyonluğun gittiği falan yok da yeni Kadıköy hayırlı olsun , futbolcular beyinlerini bırakıyolar burda her maç ayrı bi mallık. Adekugbe de bir daha asla ilk 11 olmamalı Kazımcan bunu ikiye katlar.

Demiştim Fenerli ilan ettiler. Bu stat bizim en zorlandığımız stat. Nasıl insanlar bu kadar kolay bize galibiyet yazdılar anlam veremedim. Hala da veremiyorum. Şu maçı dönüp alsak bile sürpriz olur. Bizi favori görmek ne hele son haftalardaki berbat oyunumuzla anlamak güç. Kendimizi çok yukarılarda görmeden önce bir kendi gücümüzü bilmemiz lazım. "Deprem öncesi oyunumuz yok" diyorum kaç haftadır. Yok onu da yeneriz yok bunu da yeneriz. Ona yenilsek de şampiyonuz. Bununla berabere kalsak da şampiyonuz. Yahu Karagümrük ve Beşiktaş maçlarından galibiyet alamazsan Başakşehir'i nasıl yeneceksin? Kupadakinin aynısı olacak. Biz bunları yener miydik? Yenerdik. Ama deprem olmasaydı. Sanki deprem Florya'da olmuş gibi oyuncular. Veya çok küçümsüyorlar ligi. Ama takım şu sonuçları alıyorken nasıl hala küçümseyebiliyorlar anlamak güç. Kendilerine gelsinler yine şampiyon oluruz. Ama kendilerine gelecekleri yok işte sorun orada. Umarım sihirli değenek olur da takım Aralık ayına geri döner.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hata var hata var. Bizim senelerdir yediğimiz bu saçma goller hata falan değil

Bundan sonraki maçlarda Oliveira oynarsa inanın ki izlemem yeter lan artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt