⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Okan buruktan bir halt olmaz

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tudordan sneijderi gönderdiği için nefret ederim ama o bile anında müdahale ederdi seyretmezdi dk 60-70 olsun beklemezdi.

Avantaj derken ne avantajı bizde küme düşme hattındaki takımlarla oynayacağız hep

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Koca koca adamlarsınız yahu biraz sakin olun. O takımların hepsini yendik. Ne avantajı diyorsun , en kötü ihtimalle rakibin senin sahana gelecek. Maçın üzüntüsüyle keskin yorumlar yapmayın.

Bu takıma baya bir transfer şart. Şampiyon yine oluruz da seneye bu takımla olmaz. Okan hoca da yetersiz görünüyor. Takımı ateşleyemedi, değişikler geç geldi.

Gedson içimizden geçti resmen başka hiç birşey değil hem takımı ateşledi hem taraftarı olur öyle ikonik oyuncular yapacak birşey yok takımıma güveniyorum ben.

Beşiktaş’ı Barcelona gibi oynatıyoruz dediğimde bana tepki gösteren arkadaşlar olmuştu.

Biz bunu gördük arkadaşlar.

Son 2 maç 1 puan. Şampiyonluk yolunda bu olay kabul edilemez. Üstelik haftaya yine iyi bir takım olan başakşehirle maçımız varken. Yazık diyecek hiç birşey bulamıyorum. Burdan şampiyonluk giderse ben bunu kaldıramam

Geri
Üst Alt