SL 22/23 H:32 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 29 Nisan

MS

• 1

Oy: 21 36,2%
  • X

Oy: 17 29,3%
  • 2

Oy: 20 34,5%

• Kullanılan toplam oy
    58
  • Anket kapatılmış .
Ali
Murat Goutas Appindangoye Ziya
Hakan Charisis Ulvestad
Saiz Yatabare Gradel

Muammer, Robin, Caner, Camara, Keita, Cofie, Erdogan, Njie, Musa, Caicedo​

1,8 oran kesin verir fbye bankolar bankosu mac yatir 1 milyon euro ikiye katla

istanbulspor macindan sonra fb sivasi eze eze yer
Fatih Sultan Tekke nasıl terse yatırdı ama herkesi? Zuhahahhaha ulan o kadar yedirdi ki, Fbliler bile tezgah kurmaya, hakem ya da oyuncu bağlamaya gerek duymadı.

@Murat Saylak

Reyiz haydi ilk onbirler

Kim cezalı, kim var kim yok?
İrfan
Ferdi Samet Szalai Alioski
Arda İsmail Crespo İrfan
Pedro Valencia

Serdar - Samet
Osayi - Alioski
MH - İsmail/Crespo
Rossi - İrfan

olabilir. Tahmin etmek zor. Bu herif sürekli kadro degistirip duruyor. Ne oynattigini kendi de bilmiyor.

Sivas'ta Ugur sakat. Sivas'ta kalabalik orta saha bekliyorum, Erdogan yerine Saiz oynar, orta sahaya takviye 3.adam atar.​

Rahat yenerler bizim maçı izlemeye geçerler tahminim 0-7

İrfan
Ferdi Samet Szalai Alioski
Arda İsmail Crespo İrfan
Pedro Valencia

Serdar - Samet
Osayi - Alioski
MH - İsmail/Crespo
Rossi - İrfan

olabilir. Tahmin etmek zor. Bu herif sürekli kadro degistirip duruyor. Ne oynattigini kendi de bilmiyor.

Sivas'ta Ugur sakat. Sivas'ta kalabalik orta saha bekliyorum, Erdogan yerine Saiz oynar, orta sahaya takviye 3.adam atar.​
Ferdi cezalı değil mi lo?

Fener rahat yener.

Sivas şikeci.

Bunu fb kupadakini sivas alır gibi

valencia ve sakat olan zajc disinda hep fasa fiso adamlar kart ceza sinirinda. taklaciya bir türlü kart vermiyorlar.

Bugün Fenerbahçe'nin maçını seyretmeme kararı almıştım Antalyaspor - Sivasspor maçını seyrettim ilgimi çeken Rıza Çalımbay'ın Yatabare kırmızı görmesin diye kenara alması ve sarı kart sınırındaki oyuncuların kendilerini kollamasıydı. Bence bugün ki maçtan çok o maçı düşünüyorlardı son anlarda bi pozisyon var 100 oyuncudan 99'u sarı kart görürdü Erdoğan görmedi. 6-7 tane sınırda oyuncusu olup kart görmeden bitirdiler.

Geri
Üst Alt