Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstatistik paylaşır mısın fenerin 3 lü savunma vs 4 lü savunma istatistikleri gibi delillerle konuşalım.3lü konusundaki eleştiriler tamamen şehir efsanesi
adamlar geçen sene de bu sene de en iyi maçlarını 3lü oynadılar
geçen sene vitoru rıdvan yedi bu sene jesusa da derbiler sıkıntı çıkardı
zaten jesusun sorunu dizilim değil, tercih ettiği oyun mantığı
yoksa 3lü ile sene başında uçuyorlardı aynı adamlar
Uçtukları bir dönem yoktu ya o daha büyük şehir efsanesi3lü konusundaki eleştiriler tamamen şehir efsanesi
adamlar geçen sene de bu sene de en iyi maçlarını 3lü oynadılar
geçen sene vitoru rıdvan yedi bu sene jesusa da derbiler sıkıntı çıkardı
zaten jesusun sorunu dizilim değil, tercih ettiği oyun mantığı
yoksa 3lü ile sene başında uçuyorlardı aynı adamlar
Uçtukları bir dönem yoktu ya o daha büyük şehir efsanesi
Katılmıyorum en iyi dönemleri ismail kartalın 4-2-3-1 dönemi.uçtuklarını düşündüğümden değil de yani aynı adamlar için en iyi dönem üçlü oynadıkları dönemdi
arada L harfi niye ufalmış öylefb'yi yenmek isteyen kaç kişiyiz
İstatistik paylaşır mısın fenerin 3 lü savunma vs 4 lü savunma istatistikleri gibi delillerle konuşalım.
Erken form tutup eforlu oyun oynuyorlardı. Görece rakip zayıflar karşılık veremiyordu. Uçmuyorlardı ama o zaman bu kadarı yetiyordu. Şu an hakemlere rağmen yetmiyor. Tudor'a benzetiyorum saha içi olarak.Uçtukları bir dönem yoktu ya o daha büyük şehir efsanesi
Raporladımfb'yi yenmek isteyen kaç kişiyiz
Anlıyorum renkdas sende haklısınelimde veri yok açıkçası ben oyun olarak söylüyorum
bir de bu istatistik çok çetrefilli konu şimdi 4 küçük takımla oynarken 4lü ile 4 galibiyet alınırken, 4 küçük 3 büyük takımla oynanan 7 maçta 3lü savunma ile yine 4 galibiyet alınıyorsa oran olarak 4lü daha başarılı görünebilir ama işin detayı farklılaşabilir çünkü elimizde büyük maçlarda 4lü oynanan maç istatistiği olmadığı için kıyaslayamıyoruz
Tudor bu kadar hakem ittirmesi alsaydı derbileri de alırdı.Jesus hakemlerle birlikte dahi derbi alamıyorErken form tutup eforlu oyun oynuyorlardı. Görece rakip zayıflar karşılık veremiyordu. Uçmuyorlardı ama o zaman bu kadarı yetiyordu. Şu an hakemlere rağmen yetmiyor. Tudor'a benzetiyorum saha içi olarak.