SL 22/23 H:32 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 29 Nisan

MS

• 1

Oy: 21 36,2%
  • X

Oy: 17 29,3%
  • 2

Oy: 20 34,5%

• Kullanılan toplam oy
    58
  • Anket kapatılmış .
Ort sahada birtek harisis var gerisi göbeği bırakıp gitmiş.

Rizasen adı bir herifsin. G. Tunu bizimacta yirt.sana galiz küfürler edilsin istiyorum

Durun belki fener yeni birşey deniyordur 3-0 dan nasıl maç veriri deneyebilirler ikinci yarı herşey beklenir bunlardan :D Ama ali şaşal zaten minnacık boyu olan dandik bir kaleci yaptığı hataları her maçta her avrupa maçında yaptı şaşırmıyorum yani.

Fb'in başına gelebilecek her şey geldi. En golcü oyuncusu belki de sezonu kapadı. Bir kırmızı gördüler.

Ama bazı takımların bazı takımlara şansı tutuyor. Fb Sivas arasında böyle bir durum var.

Ha şöyle diyeyim, başka bir takim olsa, bu maç 3-0'dan bile dönerdi.
aynen şans tutuyo :d

Yaw benim neyime iddialı konuşmak dün Sivas maçına giden arkadaşa artis artis gitme boşa size koyarlar diyordum top oynayamayan takım 45 dkda 3ledi sivasi.

Fb'in başına gelebilecek her şey geldi. En golcü oyuncusu belki de sezonu kapadı. Bir kırmızı gördüler.

Ama bazı takımların bazı takımlara şansı tutuyor. Fb Sivas arasında böyle bir durum var.

Ha şöyle diyeyim, başka bir takim olsa, bu maç 3-0'dan bile dönerdi.
aynen fenerin sivasa şansı tutuyordur

Insallah küme düşersiniz
Düşünce tekrar çıkıyor köpekler, bir kaç sene önce düşmüşlerdi bir sezon sonra geri geldiler.

Hani bazen tuvaleti çekince son bir 💩parçası suyun yüzünde kalır sonra tekrar çekersin tekrar gitmez sinir eder ya? Aynı onun gibiler.

Nasil baglamislar maci kaleciyi helal olsun.Eli ayagi tutan bi kaleci su 3 golu de yemez Rizaaa Rizaaaaa insallah kume dusersiniz diyecem de 2 tane haybeden mac kazandiniz Ts-Antalya sayesinde ligde kalacaksiniz.Yatacak yeriniz yok serefsizler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sivasspor yerine 1. Ligden bir takim çıkar bu maç böyle olmazdı.

Berbat oğlu berbat oynuyorlar.

Ha eğer kadroyu ztk ya sakladıysa da diyecek hiçbir şeyim yok...

@Emre Artemis mac

2-0

sivas taraftarı kendı arasında eglenıyor

size de mi söyledi rıza böyle oynayacagını?

Fb'nin çektiği 5 şutun 4 tanesi de golle alakalı.Bu kaleci normalde böyle goller yemezdi topu kornere atardı..

Valla her maç son dakikalarda maç çevireceklerine böyle yensinler daha iyi, bir de sürekli bu hafta lig kopar kafasından çıkmak lazım, kopmuyor işte, gerek hakemler, gerek fener biraz zorluyor, biz maçlarımiza bakacağız

Simdi puan farkına 3 bakmıcaz cünkü son maç berabere bitmez yeneriz diye düşünün 6 puan var şuan maç eksiğimizle

Sikeci ali sasal, Allah büyük güzel bi sakatlik dönemi gecir isterim

Geri
Üst Alt