SL 22/23 H:32 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 29 Nisan

MS

• 1

Oy: 21 36,2%
  • X

Oy: 17 29,3%
  • 2

Oy: 20 34,5%

• Kullanılan toplam oy
    58
  • Anket kapatılmış .
Rıza efendi bu pankarti unutuyor hala bizimle uğraşıyor. Benim babamın mesleğiyle dalga gecseler hayat bana cehennem olurdu. Herifin tek derdi biziz kaç yıldır. Gerçekten çok ilginç anadolu kulüplerinin hocalarinin futbolcularının bizim kulüple alıp veremedikleri ne çözemiyorum.
8494.webp

Ayrica fener ne zaman takilacak bu maç zor desek kolay geciyor o maçları. Ne zaman galibiyet alacak Garanti 3 puan desek takılıyorlar. Mesela Ümraniye ve İstanbul maçı. Totem e bazen inanıyorum.

KOÇ TFF’ye gitmiş Lale Orta ve Büyükekşi ile görüşmüş

gecen hafta verilmeyen penaltı+kırmızı kartların sivas macında verilmesini garanti hale geliyor böylece

Basak maci aklima geliyor ve puan kaybi imkansiz gibi. Adamlar ortada fol yok yumurta yokken durup dururken gol atiyorlar.

sivasın yatacagını sanmıyorum esasen cogu macta iceride dısarıda sıkecılere ters geliyorlar

lakin menapozlu karıya ziyaretten sonra ödülünü vereceklerdir bence penalt+kırmızı olarak

bizim yönetimin bunları dillendirmeme nedenini anlamıyorum artık siyasi desen olamaz !!

bunlardan puan kaybı beklediğimiz her deplasmanda göte bala kazandılar

ümidim yok o yüzden

Görece zor maç
O sebeble kazandırılırlar
İst maçı tillahi gelse inanmazdım puan kaybına
😬😬

fb bu mac yine penalti ve kirmizi kart jokerlerinden en az birine basvuracaktir.

bu jokerleri kullanmadan da istanbulsporu yeneriz diye düsündüler ama patladilar.

o yüzden bu kez islerini garantiye alirlar. sivas kalecisi sabah aksam valencianin penaltilarini izlemeli

KOÇ TFF’ye gitmiş Lale Orta ve Büyükekşi ile görüşmüş
Kulüpler Birliği başkanlığını yasa dışı görüşmelere kılıf uydurmak için veriyorlar herhalde. Kim şampiyon yapılmak istendiyse o kulübün başkanı Kulüpler Birliği başkanı oldu. Tesadüf diyelim.

Rıza maça aslımayacaklarını söyledi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt