SL 22/23 H:32 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 29 Nisan

MS

• 1

Oy: 21 36,2%
  • X

Oy: 17 29,3%
  • 2

Oy: 20 34,5%

• Kullanılan toplam oy
    58
  • Anket kapatılmış .
Rıza efendi bu pankarti unutuyor hala bizimle uğraşıyor. Benim babamın mesleğiyle dalga gecseler hayat bana cehennem olurdu. Herifin tek derdi biziz kaç yıldır. Gerçekten çok ilginç anadolu kulüplerinin hocalarinin futbolcularının bizim kulüple alıp veremedikleri ne çözemiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 199502
Bazıları fanatik fbjkli ve Galatasaray hepsini dürttüğü için hasetlik. Bazilari Galatasaray a gitmeyi çok istiyo ama yetersiz almayınca düşman oluyo. Bazısıda direk kıskançlık.
Rizaya gelince bjkli futbolcu, yönetici, td ve bir kesim taraftar Galatasaraydan nefret eder fenere notr dür. Bizim taraftar ciddiye almaz ama onlar bize baya düşmandır.

Fener her ne kadar son dakikalarda kazanıyor olsa da futbol anlamında rezaletleri oynuyordu başakşehir maçında kırmızı olmasa o maç muhtemelen yenileceklerdi, Ankaragücü maçında penaltı olmasa gene kazanamazlardı, Karagümrük maçında 1000 şut vursan 1'i girecek cinsten top girdi. Bir şekilde şansları yanlarındaydı ama son maç sadece puan kaybından fazlasını götürdü.

Rakibin puan kaybetmiş ayağına fırsat gelmiş 96'da golü yiyorsun çekirge 2-3 kez zıpladı sonunda da saçma sapan bir gol yediler. Sezon içi olsa takıma motivasyon sağlayabilirlerdi ama sezon o kadar kısaldı ki bu maç 10. hafta olsa dersin ki 26 tane daha maç var 5-6 maç kaldığını da düşünürsek mental olarak toparlanacaklarını sanmıyorum.

Muhtemelen bu maç puan kaybı yaşarlar ya hiç puan alamazlar ya da 1 puan alırlar.
Bizim daha önce "Bunlar puan kaybetmez" dememizin sebebi bu hakemler ve bazi rakiplerin gercekten hic bir sey oynamamasi.

Adamlar sinekten yag cikararak ince ince sezonu buraya kadar getirdi. Son Istanbulspor macinda 90+4 dakikada bile hakem saati kontrol etmis, aman basima bir sey gelmeden su maci bitirip kurtulayim derdinde. Eze'nin golünden sonra FB oyunculari psikolojik olarak bitti. Hakem bir sey bulsa verecekti yine de.

Bize maglup olduktan sonra sadece bir kac takim gercek anlamda mücadele etti:

-Gaziantep (Sagal devreye girmese maglubiyet olacakti)
-Ümraniye (Adamlar gercekten mücadele etti, hakem katliami olmasa FB max 1 puan alacakti)
-Adana (Berabere bitti)
-Besiktas (Uyduruk penalti ve 10 kisi rakibe karsi yenilgi)
-Ankaragücü (Uyduruk penalti olmasa maglubiyet olacakti)
-Istanbulspor (Adamlar 2.yari gercekten mücadele etti)

Oynayan bir takima karsi hakemle bile kazanmakta zorlaniyorlar.

Tek farkla maglup ettikleri diger takimlar veya bunlara karsi öne gecen takimlarin özverisini pek göremedik. Alanya, Karagümrük, Basaksehir, Kayseri vs. pek mücadele gücü göstermedi, top oynamadilar macin genelinde.

Bizim Konya deplasmanina Zorbay'i bosuna atamadilar.

Bu maca da bosu bosuna atanmadi Zorbay.

Ona göre vaziyet alin.

Zorbay denen tetikçi uydurma kararları ile acayip hatalar yapacaktır Fenerbahçe'si için.

Göreceğiz ama.

Geri
Üst Alt