SL 22/23 H:32 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 29 Nisan

MS

• 1

Oy: 21 36,2%
  • X

Oy: 17 29,3%
  • 2

Oy: 20 34,5%

• Kullanılan toplam oy
    58
  • Anket kapatılmış .
Lincoln Henrique sol çapraz bağında yırtık varmış muhtemelen sezonu kapatmış oynamadığı ya da az süre aldığı maçlara bakınca yaratıcılıkları epey düşüyor 90 dakika sahada kaldığı maçlarda fenerbahçe mağlubiyet almamış muhtemelen ciddi etkileyecek hem Sevilla hem de bundan sonraki maçlarda etkisi görülür yerini doldurabileceklerini sanmıyorum.
Bu kaleciyle bizim maça gelene kadar en az 7 puan kaybederler. Ankaragücü adam akıllı pozisyona girmediği halde karşı karşıya olan pozisyonda muhtemelen Altay çıkarırdı Sowe kötü vurmuştu bu sektirmişti deplasmanlarda rakibin daha çok geldiği anlarda ciddi panik havası yaratacaktır.

Büyük takımda şimdiye kadar forma giymeyip 1 maçta forma giyip o maçta da hakemle kazandıktan sonra bu kadar seviniyorsa 2-3 haftaya gerçek yüzünü görünce fener taraftarı sövmeye başlayacak.
Bunlarda kritik süreç Lincoln sakatlığı oldu Alanyaspor maçından bu yana rezaletleri oynamalarının sebebi de budur bir şekilde asıl mevkisi olmamasına rağmen sol bölgeyi iyi kullanıyordu hem de orta sahada da kalabalık tutuyordu.

Her ne kadar kendi taraftarları Altay'ı sevmeseler de İrfan Can Eğribayattan çok daha iyi kalecidir. İkisinin de yerini doldurabilecek oyuncuları yok o yüzden yerine oynayan adamlar fazlasıyla sırıtıyor.

0-5 ne yazikki

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Irfan
ferdi serdar peres alioski
ismail crespo
irfan arda king
valencia

oynarlar. Sivas bok gibi + sikeci abilerine yatarlar

Tüm ihtimalleri değerlendirerek ulaştığım sonuç, malesef Fb kazanıyor bu maçı.

Nasıl olduğunu sormayın, anlatması 6 saat sürer :/

Baskıya gelemeyen camialar daima kaybetmeye muktedirdir, hiç kuşku yok ki bu maç puan kaybı kaçınılmazdır.

Fener bugün hakemle güzel bir galibiyet alır biz kendi işimize bakalım beşiktaşı yenmeliyiz. Bu maçi izlemeyi ve takip etmeyi düşünmüyorum derbi öncesi sinirlerimizi bozmayalım.

Normal sartlar altinda kazanmalarinin imkani yok ama boyle maclari kazaniyorlar genelde h0 diyorum

Geri
Üst Alt