Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.294
- 25.645
- 2.598
Ilk yaridan 3 golu gorup stadi terkedecegin aklina gelir miydiO kadar maç izledim böyle rezillik görmedim statta mecnun büyük Fenerli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk yaridan 3 golu gorup stadi terkedecegin aklina gelir miydiO kadar maç izledim böyle rezillik görmedim statta mecnun büyük Fenerli
Planlarımda bugün bu maçı izlemek yoktu 45 Dk daha eziyet çekmedim diye olumlu bakıyorumIlk yaridan 3 golu gorup stadi terkedecegin aklina gelir miydi
Sivas şu son 2 maçı kazanmasa ne güzel düşme hattına girecekti ona sevinirdik bari. Hıyar trabzon herkese bol keseden puan dağıtıyor.
Bize karşı it gibi koşan takımlar konu fb olunca hazırlık maçı temposuna dönüyor...Ben size dedim sivas maçından umutlanmayın diye, ligde iddiasi olmayan her takımı yenecek fener. Bu lig şikeli bir ligdir, fenerbahçe şike yapıyor
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu çok bariz belli"Kırmızı yiyelim de belli olmasın"
bunu düşünecek kadar zekaları düşük böyledir kesin"Kırmızı yiyelim de belli olmasın"
Riza küfre bile deymezsin
Harisis disinda hepsi satmisgolleri gördüm kaleci ve ziya satışın kıralını yapmış ziya ztn ifbli