Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.043
- 6.154
- 853
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bosuna izleyjp de kendinizi gicik ediyorsunuz?
Bu 2 takimin adi zaten 2011 den beri UEFAnin sitesinde yazmiyor mu ?
fenerin ihtiyacı varsa sivas yerine getirir
Karagümrük ustumuzden mi geçmiş. Muslera geçmiştir üstümuzden yanlış gördün herhalde. Adamların maç boyu 4 sutu varGeçen hafta son dakikada gol yemeseydi ortam yanacaktı şu an. Çok önemliydi o gol çok. Ama yine de bizim Beşiktaş'a karşı en ufak bir şansımız olduğuna inanmıyorum. Yenersek bana büyük sürpriz olacak. Karagümrük bile üstümüzden geçmişken ilk yarım saat Beşiktaş'ı yeneceğimizi düşünenler ne diye düşünüyor bilmiyorum. Büyük maçları iyi oynuyoruz demesinler sakın çünkü o deprem öncesiydi. Şimdi her maç büyük maç ve leş gibi oynuyoruz bir iki maç hariç.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya totem yapıyorsun ya fener trolusun. Hep olumsuz ve mod düşürücü yazılarını görüyorum son zamanlarda. Çok dikkat çekiyorsunGeçen hafta son dakikada gol yemeseydi ortam yanacaktı şu an. Çok önemliydi o gol çok. Ama yine de bizim Beşiktaş'a karşı en ufak bir şansımız olduğuna inanmıyorum. Yenersek bana büyük sürpriz olacak. Karagümrük bile üstümüzden geçmişken ilk yarım saat Beşiktaş'ı yeneceğimizi düşünenler ne diye düşünüyor bilmiyorum. Büyük maçları iyi oynuyoruz demesinler sakın çünkü o deprem öncesiydi. Şimdi her maç büyük maç ve leş gibi oynuyoruz bir iki maç hariç.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haftaya eksikleri var fbnin ama Giresun da çok kötü perez in sakatlanmasıyla defansı iyice çöktü öyle ballılar ki biraz iyi bi takımla oynasalar kesin puan kaybederlerdi belki ts çelme takar takarsa onun dışında bizim maça firesiz gelirler
SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sivas hakkında görüşümüz belli.Maçın sonunda umarım Sivas'tan adam çıksaydı köpekleri meşhur olmazdı demeyiz.
Giresun düsmedi daha. Istanbulspor'u yenerlerse geciyorlar onlari. Fener'e karsi oynarlar.Giresun ile Ümraniye düştü, bu dakikadan sonra galibiyet alacaklarına inancım yok, keşke ikisi ile de maçımız olsaydi