- 16 Haziran 2010
- 202.525
- 154.283
- 6.838
Macin istatistiklerine bakiyoruz hepsinde Galatasaray var. Nasil kotuyduk acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Macin istatistiklerine bakiyoruz hepsinde Galatasaray var. Nasil kotuyduk acaba?
Olduğunu söylüyoruz zaten
1-0 gittiği için bu yorumlar yapılıyor bence. 2 yi atsak maç bitecekti zaten. Uzun sure atamayınca ligin bu haftasında ister istemez koruma psikolojisi doğal yani ama çok net pozisyon verdik mi hatırlamıyorum.Bir tek Kazımcanın ters vuruşuyla direğin yanından giden top var. Xg her şeyi göstermez belki ama fikir verir bence maçla ilgili. Bizim xg 2.56 başak 0.17.Macin istatistiklerine bakiyoruz hepsinde Galatasaray var. Nasil kotuyduk acaba?
Şampiyon gibi oynamadık ama şampiyon gibi kazandık,Okan 55-70 arası değişiklikleri geciktirdi o bölüm baskı yedik 1-2 tane de pozisyon verdik onun harici mücadeleden memnunum.2. golü de bulabileceğimiz fırsatlar yakaladıkGS'mizin ciğerini biliriz. Ben gol 2. yarıya kalır diyordum bir o olmadı.
Okan hoca çok korkak davranıyor. Bu şekilde seneye 10-15 hafta göremez. Galatasaray olmak mükemmele yakın olmaktır. Elestirenleri bir gormeyinNoldu şampiyon gitticiler Okan hocaya laf edenler gördünüz mü aslanlar gibi takımı
Gidin şampiyon olduğumuz seneler bakın, çocuk çocuk yazıyorsunuz. Son haftalar her takım stresli olur akıllı oynayan skoru koruyan takım şampiyon olur. Bunun adı korkaklık değil akıldır ve 3 puanı alırsınOkan hoca çok korkak davranıyor. Bu şekilde seneye 10-15 hafta göremez. Galatasaray olmak mükemmele yakın olmaktır. Elestirenleri bir gormeyin
Ben aksine golun her türlüsünü atabilecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum. fakat oyuncularımız bunun farkında değiller. Sürekli birbirlerine jest yapacam diye posizyonlar hwrcaniyor. Ayrıca sanada hiç yokson maçlarımıza bakılırsa maalesef oyun planımız çözülmüş duruyor. rakipler aynı şekilde oynuyor hep. presimizi kırıp geniş oynuyorlar. bizim ideal 11 imiz ise 45 dakikada pili bitiyor. son 3 haftamız pek kolay geçmeyecek.