⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

bence 442 oynayip zaniolo forvet ekleyelim yada 10 numara rashica, ki orada iyi oynamisti, ve kenara zaniolo.

bize dinamik oyuncular lazim. mertens ve oliviera cok kaciyor, mertens hele cok belli yorgun bitkin oldugu, hamle oyuncusu olmasi daha iyi olur belkide

muslera
boey nelson abdül dubois
torreira berkan
zaniolo rashica kerem
icardi

Beşiktaş maçı özelinde bu maçı değerlendirmek bence yanlış. Bizim topa hükmettiğimiz oyunu karşı sahaya yıktığımız maçlarda Sergioyu kenara çekme şansımız bence yok.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş maçı özelinde bu maçı değerlendirmek bence yanlış. Bizim topa hükmettiğimiz oyunu karşı sahaya yıktığımız maçlarda Sergioyu kenara çekme şansımız bence yok.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son 6-7 macda iyi oynadigimiz maclar olsada gecis hücumlarina cok izin verdik ve orta sahamiz gücsüz göründü, orta sahayi güclendirmemiz lazim, torreira tek olmuyor, hele de zor takimlara karsi

Bugün itibariyla baktigimiz zaman bu mac net sampiyonluk macidir gözümde.
Neden? Istanbulspor dün yendi ve 95% kurtardi ve rahatlar. Biz Istanbulsporu yeneriz.
Ic sahada Sivasin Galatasaraydan puan alma sansi yok geciniz. Ankaragücü de onlarla oynayacagimiz maca kadar tehlikeyi atlatir dolayisiyla o macida aliriz.

Basaksehir macini aldigimiz an is biter.

Bu arada sikecilerin bütün maclarini aldigini varsayiyorum. Onlarin yapacagi ilk puan kaybindada onlar biter.

Bu ne yav. Sürekli ağzı açık karıyı mı görücez tövb...

IMG_20230502_102032.webp

muslera
boey nelsson abdül dubois
torreira berkan
baris rashica kerem
icardi

denesek ne kaybederiz

Sosyal medyada organize şekilde havamızı bozmak için çok büyük çaba sarfettiklerini görüyorum, basit ve aptalca dedikodular yayılıyor. Bu ucuz oyunlara düşmeyiz umarım… Sonuçta galibiyet rekoru kırmış bir takıma sahibiz! Yüzdük kuyruğuna geldik, şurada 2-3 maç daha kazansak çekiyoruz fişi

okan hocanın degısıklık konusu dısında en buyuk hatası her maca aynı 11 ile cıkıyor yani rakibin oyuncuları basan kosan oyuncularmı yoksa duragan yaşlı adamlarmı hic bakmıyor

3 tane koşan 8jk ortasahasına karşı sergioyu oynatmak zaten buyrun yenılgıye demek

Sabırsızlanıyorum bu maç için keşke bugün olsa oynasak iple çekiyorum iple. Acil koyup kendimize gelmemiz lazım.

Gedson çıtası yüksek bir oyuncu, top 5 liglerde ilk 5 için oynayan takımlarda boy gösterebilecek potansiyel bir oyuncu. Ligimize düşmesi bile enteresan gelmişti, Beşiktaş transfer edince çok üzülmüştüm; zira ziyadesi ile kaliteli bir oyuncudur, temposu ligimiz için oldukça fazla. Almamız lazım idi, almalıydık...
Düşünsene şu adam Boey ile birlikte oynasa takımımızda

Bu maç önde baskı önemli, ama aşırı abartmadan sadece Başakşehir ceza sahası civarında bunu yaparak ani top kaybına zorlamak lazım.

Orta alanı boşaltmak intihar olur.

Erken goller de önemli. O yüzden teknik ve bitirici oyunculara ihtiyacımız var.

Dubois-Boey beklerini görmek şart. Oynarsa Oliveira'nın da bu maça uygun olacağını düşünüyorum. Zira Başakşehir çok sert bir takım değil.

Kaleci ve defans arası dışında da bloklar arası geçişi iyi bilen teknik takım. Ama defans hattı sıkıntılı.

Orayı işleyerek kupa maçında çıkan yanlış kadro gibi kadrolardan uzak durmak şart.

Mertens'te genelde etkili oldu 2 Başak maçında. Ona bakan bir takım aslında, ama formu düşük son 2-3 hafta.

Kazanacağız yeter ki doğru 11 ile çıkalım ve inanalım.

Bu maç önde baskı önemli, ama aşırı abartmadan sadece Başakşehir ceza sahası civarında bunu yaparak ani top kaybına zorlamak lazım.

Orta alanı boşaltmak intihar olur.

Erken goller de önemli. O yüzden teknik ve bitirici oyunculara ihtiyacımız var.

Dubois-Boey beklerini görmek şart. Oynarsa Oliveira'nın da bu maça uygun olacağını düşünüyorum. Zira Başakşehir çok sert bir takım değil.

Kaleci ve defans arası dışında da bloklar arası geçişi iyi bilen teknik takım. Ama defans hattı sıkıntılı.

Orayı işleyerek kupa maçında çıkan yanlış kadro gibi kadrolardan uzak durmak şart.

Mertens'te genelde etkili oldu 2 Başak maçında. Ona bakan bir takım aslında, ama formu düşük son 2-3 hafta.

Kazanacağız yeter ki doğru 11 ile çıkalım ve inanalım.
basak sert bir takim degil dogru. ancak kupa macinda ne kadar hakem hatalari olsa da en iyi yaptiklari seyi yani pasla cikmayi rahat yaptilar tek sebebi oliveira orta sahada etkisizdi.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

basak sert bir takim degil dogru. ancak kupa macinda ne kadar hakem hatalari olsa da en iyi yaptiklari seyi yani pasla cikmayi rahat yaptilar tek sebebi oliveira orta sahada etkisizdi.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Midtsjo çok kötüydü asıl o maç diye aklımda kalmış.

Oliveira zaten formsuz ama bu maç istekli olur diye umuyorum.

Torreira-Berkan ile yaratıcılık konusu ciddi problem olabilir.

Ayrıca 4 maç kala takımda ağırlığı olan bir ismi yedek oturtmak da kolay değil.

Geri
Üst Alt