⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Hayvanlar gibi kapanacaklar zor maç olacak.Kerem'in şov yapması lazım

muhammed

ömer ali - duarte - touba - lima

mahmut

berkay - biglia

januzaj - figueredo - serdar

yedek bekleri, caner erkin, şener özbayraklı.

yedek stoperleri 17 yaşında efe, 23 yaşında bir koreli.

yedek hücumcuları, deniz türüç, alexic, okaka ve kenny.

orta sahalarında 35 ve 37 yaşında iki adam oynuyor. daha 3 gün önce 10 kişi bir kupa maçı oynadılar. bize ters gelen tipte tempolu oyuncuları neredeyse yok.

kupa maçında ne kadar pozisyona girdiğimiz ortada. hafif bir rotasyon yapmasaydık, rahat fark atacağımız bir maçtı.

tüm takım ve taraftar olarak, giresun-fb maçının sonucu ne olursa olsun, çıkıp full konsantre ezip geçmemiz lazım.

Hafta içi maçları önemlidir. Cuma ve Pazartesi maçlarındaki galibiyetlerden geçiyor şampiyonluklar. Özellikle bizimkiler.

FvXtXlEWYAMk9e8

Mhk başkanı Lale Orta ve hakemlerinin hedefi oynayacağımız 4 maçta 5 puan almamız bence bunun için çok uğraşacaklardır.Bu deplasmandan 3 puanı alırsak iç sahada ki Karagümrük maçını da 1 şekilde alırız.Sonrasında da işleri daha çok zorlaştırecaklardır bizim için.Keşke şu kazandığımız Kayserispor maçından sonra da hakemle ilgili konuşsaydık ve Mhk başkanı Lale Orta'nın istifasını isteseydik..
Alanyaspor maçı öncesi bunları yazmıştım bu maçta da hakemler bu maçı berabere bitirmek isteyeceklerdir hedeflerine ulaşmaları için.Giresunspor - Fb maçından umutluyum o maçın etkisiyle bu maçta büyük 1 oyun iştahıyla taraftarı da arkamıza alarak kazanmalıyız biz bu maçı..

Sergio oynamali bence, ama artik Sam’i gormek istemiyorum. Sergio kotu olsada suan deepplaymaker rölünü oynayabilecek tek oyuncu.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

mus
boey-nels-abd-dübua
torr-berkan
raşit-mertens-kerem
icardi​

Rakipten sonra oynamak herzaman dezavantajli o yüzden fener kazanırsa bizimkilerde de baskı olacaktır muhtemelen

Tiner maçında sahadaki takım İstanbul'u bile yener diyemiyoruz açıkçası tabi sadece takım değil hocada tiyatro seyretmeyi bırakmalı

Pzt akşamı saat 19.00 gibi solbekte sam'i görmeyiz inşallah.

Sakin. Sakin. Sakin.
Oliveira ve Mertens yıldızlaşıp kendilerini affedeceklerdir ama benim esas beklentim Zaniolo ile. Çok iyi gördüm Beşiktaş maçında.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Oliveira
Zaniolo Mertens Kerem
İcardi

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maçı kazandığımız takdirde büyük bir motivasyonu arkamıza alacağız. Bu motivasyon diğer maçlara da etki edecektir. Rakip ise ciddi baskı altına girecektir ne olursa olsun. Lig bitiyor artık.

Geri
Üst Alt