⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Biz Ankara deplasmanı sonrası fenerle oynayacaz.O maça kadar 3 maç var başak İstanbul Sivas 3 ü de İstanbul’da bunları alıp.Ankara’da beraberlikle şampiyonluk kutlarız.Eğer fener Trabzon Antalya’yı yenerse takılırsa çok daha erken.Yani aslında çok basit bir olay var.Başak ev İstanbul dep Sivas ev yen.Zaten şampiyonsun nerdeyse(deplasmanda Ankara’ya yenil sahanda fenere yenil bu ihtimal hariç)

Şampiyon olacağımızı düşünyorum ama rahatlamanız açısından şunu yazayım.

Fb'nin bu puan kaybıyla şampiyonluk şansı bitti bence. Biz Fb maçına kadar tepetaklak gitsek bile son maçta Fb'yi yenip en kötü ihtimalle Jk'yi şampiyon yapma ihtimalimiz oluştu.

Şampiyon olacağımızı düşünyorum ama rahatlamanız açısından şunu yazayım.

Fb'nin bu puan kaybıyla şampiyonluk şansı bitti bence. Biz Fb maçına kadar tepetaklak gitsek bile son maçta Fb'yi yenip en kötü ihtimalle Jk'yi şampiyon yapma ihtimalimiz oluştu.
Adana bjkyi 3lük yapacak müsterih ol renktasim

Şampiyonluğun yakıştığı en güzel takım.
20230507_215550.webp

valla bence emniyet sibobu olarak gelsinler arkadan. ayrıca adanadan ziyade paşa zorlar bunları küme hattında olursa.

bizden sonra da şampiyonluk hak eden tek camia zaten, fener uşağı gavadımtrak yöneticilerine rağmen. en azından hocaları ve topçuları cazgırlıktan önce top oynama peşinde

maçı alıp ankaragücü deplasmanına puan kaybı hakkı taşıyalım

yarın gelecek beraberliğin çok faydası olmaz. takım iyice ritim kaybetti zaten. ayaklar titriyor.

mağlubiyet düşünülemez.

Bjk fener konuşma vakti değil.TRİBÜNÜNDEN TOPÇUSUNA YÖNETİMİNE HEPİMİZ YARIN ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKTIĞIMIZIN FARKINDA OLALIM. Yarın tribünde lütfen maça gelecek arkadaşlar 3 farklı skor olmadıkça o flashlarını açmasın etrafımdakileri sürekli uyarıyorum maç esnasında. Herkes dikkatli olmalı yarın son yılların en agresif tribünü olmalı. Beste falan söylemek yok 90 dakika boyunca ıslıkla maçın içinde olmalıyız. YARIN KAZANIP ÇENELERİNİ KAPATMALIYIZ.

Elimize çok büyük fırsat geçti. Vura vura gerekirse döve döve kazanın şu maçı lütfen. Bu maçı kazanırsak Fener haftaya içerde Trabzon'u bile yenemez. İçerideki Trabzon maçında ciddi mevzular çıkar keyiften dört köşe oluruz. Ama şu maçı ne yapın edin kazanın ne olur.

Yen şu maçı bitir umutlarını her iki rakibinde. A.Gücü deplasmanında çok daha rahat bir kafayla gideriz. Böylelikle kendimiz gibi oynarız. Çok kritik maç kayıpsız (hem puan hem de kart cezası ve de sakatlık açısından) geçmemiz çok önemli.

İŞ TRİBÜNDE BİTİYOR hiç bir futbolcumuzu baskı altına almamali taraftar. En ufak bi pas hatasında falan voooo hoooo lar havada uçuşuyor futbolcularımız inanilmaz geriliyor. Bi de şu tribün flaş açma falan lânet olsun topçulari uyutmaktan başka bir boka yaramıyor bu ışık şov her maç bir manasi yok bunun idrak edemiyor kimse.

TOP RAKİPTEYKEN 90 DAKİKA ISLIK.

Yönetim bugün şikecilerin açıklamasına beklemedik bir cevap verdi.
Umarım yarın VAR hakemi açıklandıktan sonra da gereken açıklamayı yaparlar.
Çünkü lale orta hakan ceylan, mete kalkavan veya alper ulusoy gibi Galatasaray düşmanlarından birini atacak bizim maça.

Geri
Üst Alt