⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

1683123477544.webp

Lütfen Sergio antalyali kesik yesin.. inşallah okan hoca küsmesin düşmesin diye yine ilk 11 çıkarmaz

BİZİM İÇİN ONA buna koooooyyyyyy cimbooooom boooooommmmm cimboooom booooooo ooooo oooo mmmmmm

1-0 olsun bizim olsun. Kazandıkça kuduranlar belli.

Kesik yiyen olacağını sanmıyorum, buraya kadar getirdiniz diyip yine aynı 11 ile başlayacaktır hoca.

4 mac seri yapalim, bu is bitiyor. 10 kusur mac seri yapan takim bunu basarabilir.

ilk kez stadyumda maç izleyeceğim,umarım uğurlu gelirim. ankaradan geleceğim maça. günü birlik gelip maçtan sonra tekrar dönücem aslanlarım o yolu bana ızdırap etmeyin :D muhteşem bi galibiyet istiyorum sizden

Üst üste 14 maç kazanıp lig rekorunu kıran takım bu takım şimdi sırada 4 maç üst üste kazanıp fener maçına festival havasında çıkabiliriz

Bugünden sonra çok inanıyorum hep birlikte başaracağız

Tahminim bir çok taraftar da benim gibi takıma KIRGIN.

Dolayısıyla baskın oyunla kazanıp, hem taraftarın gönlünü almalı, hem de ite köpeğe korku salmalı takım.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Orta sahayı geçmemeli basaksehir mitso torrera Berkan ile orta sahayı kurmalı kaptigimiz toplarda kanatlardan delmeliyiz bu kuşları. Kerem yerine baris oynasın iki kanatta çizgiye inip ortalar açsın parcalayalim bu baykuşlari

Takımda bariz yorgunluk vardı.

İki günlük izin ve bugün ki idman toparlatır.

Kim oynarsa oynasın kazanmak zorundayız ve kazanacağız.

Geri
Üst Alt