⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Öyle bir karar alabileceklerini zannetmiyorum ama karsimizda organize ancak amatör bir kötülük var,bjk’nin maci olmadigi icin vodafone da oynatmak akillarindan geciyordur

Keşke V'phone olsa lan, 45k kişi olur min.

GS sozlukte gordum az once. Bu macla ilgili degil de IStanbulspor maci Vodafone'da oynanabilirmis. Olimpiyat stadinda sampiyonlar ligi sebebiyle oynatilmayacakmis sanirim. Tabii iddianin sahibi Ertem oldugu icin ne kadar dogru bilemem :D

Edit: Yazdim ama sonra gordum ki bu konu hakkinda yukarida konusulmus. Ozur.

Hedef 4 maç 4 galibiyet ben yönetimimizden teknik ekibimize futbolcularımızdan taraftarımıza herkese inanıyorum. Mayıs ayına girilmesiyle beraber fenerin ne yaptığına bakmadan önümüze bakıp işi bitireceğiz bu saatten sonra şampiyonluk modu tavan yapar winnerlık devreye girecektir.

Galiba %30 bilet hakkimiz olacak eger verirlerse.
13000 civari seyirci cok iyi.

Etrafımda hangi Galatasaraylı ile konuşsam ilginç şekilde hepsinde umutsuzluk tedirginlik var. Çoğu da şampiyonluğu vereceğimize emin olmuş resmen. Ben daha hayatımda Galatasaray'ın önde götürdüğü bir yarışı son nefeste verdiğini görmedim, ama nasıl bu hale gelindi anlamıyorum.

Lig bitimine 5 maç kala 3 puan öndesin, ikili averaj sende, tek rakibin senin sahana gelecek ve sen ümitsiz olacaksın. Valla olur iş değil lakin son maçlardaki mevcut görüntü baya etkilemiş herkesi.

O yüzden bu maç aşırı derecede önemli, taraftarda o güven olmazsa bu durum sahaya yansır, zaten iç sahada problemli bir ekibiz, inşallah bu durum tersine döner.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aon maca bi sekilde +3 puan farki ve +5-6 averaj ile girmeliyiz. O vakit 3 ihtimal ilede sampiyonuz

Bu maçta locadaki emre Belözoğlu moduna geçmek istemiyorum düzgün oynayın

@Bora Akıncı
Yalnız hissettiriliyoruz çünkü.

Galatasaray olarak son 3-4 senedir gelinen nokta şudur.

1. Ülkenin cumhurbaşkanı ilk olarak gönlümüzden geçen takımın şampiyonluğu için Başakşehir tribünleri dolmalıdır demişti, İstanbul'da seçim arifesinde iken. O sene şampiyon olmayı zor da olsa başardıktan sonra olanlar sırası ile şöyle.

i) Zorlu buluşması ile Galatasaray'a karşı kulüpleri bir araya getiren KOÇ, karşıt olmayan başkanlara sahip kulüplere sponsorluk, seçimde karşıt adayları destekleme, alt liglerde ona bağlı olacak kulüplere maddi, manevi destek verme yolu ile karşıtlaştırdı.

ii) PFDK ve MHK'de ki yıllardır süren yapılanmalarına TFF'yi de ekleyerek Fenerbahçe'nin en zengin ve fanatik şahıslarından biri ''Galatasaray'ı asla affetmeyeceğim'' demesine rağmen başkanlığa atandı.

iii) Şampiyonluk için farkın açılmaması adına 2019-2020 sezonunda seri yaptığımız dönemde hakemler ile COVID sonrası kırılgan hale gelen takım cezalar, saha içi ve dışı adaletsizlik timsali kararlar ile bu kez şampiyonluktan edildi. Şampiyonluk kutlamasında devlet erkanı tam kadroydu.

iv) 2020-2021 sezonunda sadece Galatasaray teknik direktörüne verilen rekor cezalar, rakipler için olunca 1 maç ile (Sergen'in küfürü vb.) geçildi. Şampiyonluk yarışı devam ederken bu kez de Bahçeli'nin Beşiktaş'ı desteklediği ve kara kartalın şampiyon olması yerinde olur tarzı açıklamaları damga vurdu. Basın tarafı zaten Galatasaray kompleksinde yılların master sahibi olduğunu hep gösterdi. (Billong olayı gibi yakın tarihin en karanlık hadiseleri, ama 1992-1993 diyerek 1-0 kazansak şampiyon olacağımız sezon vs. örnek gösterilerek aklandı, şampiyonluk maçında iddiasız Malatya'ya intikam misyonu yüklendi, şimdi Giresun'a teknik direktör olan İrfan BUZ 8 stoper ile maça çıktı. Tek kale maç 35 şut ile 3-1 bitti.)

v) 2021-2022 sezonu Trabzonpor lüffen şampiyon olsun sezonu ile 2010-2011'in diyeti ödendi. Aağaoğlu-Koç hısım akraba gibi takıldı. Bir sonraki sezon ona organize edilecekti çünkü. Yine tam tekmil bakanlar şampiyonluk kutlamasında boy gösterirken, Galatasaray'ın fişi bu kez kendi katkısı ile ilk 15 hafta çekilmişti bile.

Tüm bunlar olurken;

1. Basında hep kronik-YALNIZ
2. Devlet içinde-Üvey Evlat
3. Kulüpler Birliğinde-17'e karşı-YALNIZ (Demeçler, açıklamalar ortada)
4. Hakemler tarafından-OPERASYON (Önce Saha içi, sonra yetmedi VAR, AVAR hep FB'li ya da BJK'li hakemler ile Ali Palabıyık'ı, Suat Arslanboğa'sı, Hakan Ceylan'ı, Serkan Tokat'ı, Mete Kalkavan'ı, Atilla Karaoğlan'ı VAR'da üç maymun sahada rakiplere eşantiyonlar dağıtıldı)
5. MHK ve PFDK-OPERASYON (Bize emsal üst sınır kararlar rakiplere cezasız ya da 1-2 maç ile)

Üzerine yetmedi. MHK'ye Fanatik LALE ORTA getirildi GÜÇLÜ DURUNCA BU KEZ GALATASARAY.

Algoritma çıkardılar bir de.

Mantık: Galatasaray lehine hata yapan kızağa, aleyhine yapana ÖDÜL.

Her şey ile bu kadar savaşıp başarılı olmaya çalışmanın yorgunluğudur o KORKU denilen olsa olsa.

OLACAĞIZ, OLACAĞIZ, OLACAĞIZ... Diyorum her şeye inat. Son saniyede de olsa olacağız ŞAMPİYON ben inanıyorum. Ama kolay hiç bir zaman olmadı, şimdi de olmayacak.

Son düzenleme:
Bilet yok gözüküyor.

Saat 10:45te açtık passoyu. Sadece 13. Kategori gösteriyordu bilet alınabilecek yer olarak ama tıkladığında her yer dolu gösteriyor.

Biz istiyoruz ki 52652 kişi hayvan gibi destek verelim. 6 bilet devire ihtiyacımız var. Atkılatımızla avazımız çıktığınınca bağırmak için izmirden gelicez. Bi el atın be

HayatımızGalatasaray

Geri
Üst Alt