⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Kazandığımız takdirde 3 puan bizim olur

1683209271721.webp

2. takım bile Konferans Ligi ön elemelerine gidiyor bu sezon şampiyonluk çok önemli. Şampiyonlar Ligi ön elemeleri zor olacak ama olmayacak şeyde değil en kötü Avrupa Ligi'ne gideriz.

Evet açık açık tehdit ediyorum diyebiliriz.
İzlediğim bazı maçlar: Muslera’nın penaltı attığı Manisa’yı yendiğimiz maç. Drogba’nın ilk golünü attığı Akhisar maçı.
Siirt Jetpa, Karabükspor, Göztepe, Karşıyaka maçları. Hepsini kazandık. Statta izleyip kazanamadığımız tek maç Samiyen’deki Atletico Madrid maçı. (Ali Sami Yen’deki son Avrupa maçı)

Hala bilet için ulaşan olmadı.

4 senelik bu çillleeeeeeeeeeeeeeeeeee
bitsin artık bu seneeeeeeeeeeeeeeeeee
sen şampiyon olacaksıııııııııııııııııııııııııııııııın...................

Beşiktaş maçı için öyle karalar bağlamıyorum ben. Ligde şampiyonluk yoluna girdiğimiz dönemde 10 derbi maçı oynansa 7-8 tanesi ev sahibi takımın lehine biter

Ama işte şampiyon olacaksan buraya kadar getirdiysen Başakşehir Ankaragüc İstanbulspor Sivas maçlarını kayıpsız geçmek gerekiyor. Çıkıp önümüzdeki 4 maçı kazanıp şampiyon gibi ilerlediğimiz ligin sonunu şampiyon gibi getirelim

Katılıyorum Enes kardeşim

1-0 yeter alın devam edelim tabi maçta büyük bir galibiyet daha iyi olur attığımız her golde ağlayacaklar ama heyecan aramaya gerek yok.

Geri
Üst Alt