⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Maca evde bakamiyorum belki hic bakamam.. net puan kayibi

Ciddi mi ya avatar_ul şahane o vakit
1683291789237.webp

Etrafımda hangi Galatasaraylı ile konuşsam ilginç şekilde hepsinde umutsuzluk tedirginlik var. Çoğu da şampiyonluğu vereceğimize emin olmuş resmen. Ben daha hayatımda Galatasaray'ın önde götürdüğü bir yarışı son nefeste verdiğini görmedim, ama nasıl bu hale gelindi anlamıyorum.

Lig bitimine 5 maç kala 3 puan öndesin, ikili averaj sende, tek rakibin senin sahana gelecek ve sen ümitsiz olacaksın. Valla olur iş değil lakin son maçlardaki mevcut görüntü baya etkilemiş herkesi.

O yüzden bu maç aşırı derecede önemli, taraftarda o güven olmazsa bu durum sahaya yansır, zaten iç sahada problemli bir ekibiz, inşallah bu durum tersine döner.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Teknik ekip ve yonetimden kaynaklaniyor bu

The Marke Sports ☑️

Başakşehir, dünkü Ankaragücü maçında sakatlanan Patryk Szysz'e yapılan tetkitler sonucunda oyuncunun ön çapraz bağında yaralanma, menisküs yaralanması ve diz kapağı bağında esneme tespit edildiğini açıkladı.

3:48 PM . May 5, 2023
Zwitter

Şiş oynamayacakmış
keşke oynasaydı

Bjk gibi beklerin ve stoperlerin arkasına, Serdar ve Figueiredo'ya uzun vuracaklardır. Orta sahada kırışmaya giremezler. Öyle bir yapıları yok. Reaksiyon maçı olması gerekir. Dominant bir oyunla galip gelerek mesaj vermemiz lazım. Taraftar paniğe sürüklememeli.

Kupa maçında başımızı ağrıtan Patrik Çiş sakatlanmış ...

Açıkçası son dönemde fazla gol yemeye başladık ve orta sahada da dirençsizlik durumu var takımda. Oliveira ve Mertens etkiliyken bu sorun olmadı ama ikisinde de düşüş olunca problem yaşamaya başladık buraya bir çözüm düşünebiliriz. Keza sol bek tamamen aksıyor ve buraya da hamle yapılması lazım. Aklıma Fatih hocanın 18-19 sezonunda son bölümde Fernando-Ndiaye ikilisini Fernando-Donk olarak revize edip 2 ön libero ile oynadığı sistem geliyor. Kolay gol yemeyip daha sağlam bir oyun oynamıştık o dönemde. Bence kalan bölüm için şu tarzda bir alternatif düşünebiliriz. Şu kadroyu ideal buluyorum baya ;

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Torreira Berkan
Rashica Mertens Kerem
Icardi

Bu kadroyla hem defansımız en ideal düzeninde olur hemde orta sahamız oldukça dirençli hale gelir. Torreira ve Berkan'ın temposu ile ön tarafında hücumda daha rahatça oynayabileceğini düşünüyorum. Oliveira oyunu yönlendirme de çok iyi ama bu işi Mertens ve Rashica ile de yapabiliriz bu aşamada.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt