⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Gedson bize karşı nasıl konsantre olduysa Kerem de aynı şekilde Başakşehir'e kafayı takık ... Kesinlikle üst düzey bir oyun oynayacak Kerem, o hücumda diri ve istekli olunca İcardi ve Rashica da dahil olur başına bela oluruz rakibin ...

Maçları herkesten önce oynarken iyiydi. Sonradan oynayınca rakiplerin saçmasapan itelendikleri maçlarını izleyip daha fazla strese giriyoruz.

Gitmek isteyen olursa gişe fiyatından kombine devrediyorum.

Batı 103

Nerede o kendinden ve takımından emin GS taraftarı. Kaybolup gitmiş son senelerde adeta.

Biraz kendinize gelin artık ya.
Taraftarın bir kısmında Arena da şampiyonluk verirsek korkusu var. Bu Dursun Özbek ile Okan Buruk un açıklamalarınada yansıyor. Ben yabancı futbolcularda bu stres olacağını sanmıyorum. Onlarda biraz gevşeklik var. Stres olacak korkacak bir ortam yok ligdeki takımlar kötü çıkıp önündeki 4 maçı kazanırsan iş biter.

Nerede o kendinden ve takımından emin GS taraftarı. Kaybolup gitmiş son senelerde adeta.

Bende aynı şekilde düşünüyorum gereksiz gerilim ve panik var önceden puan puana giderken dahi bundan kötü futbol oynadığımız senelerde şampiyon olduk. Bu sene oynadığımız futbol gayet yeterli beşiktaş deplasmanı puan kaybedilebilir bir maçtı kredimiz vardı kullandık kalan 4 maçı alıp şampiyon oluruz.

sevgili can,

diger renkdaslarim alinmasin -fakat ;

belirtmeden gecmek istemedim ,

baslikta gordugum ve de gormek istedigim en net ve de en anlamli yorum bu idi.

bu vesile ile kendi adima tesekkur ediyorum.

sevgili murat kardesim ( @Murat Durmaz ) bilir, onla paylasmistim bu inancimi... kalan maclari kazanip sampiyonlugumuzu kutlayacagimiza inancim net.

uzun zaman sonra - galatasaray ada'miz da - sampiyonluk soleni yasayacagimiz gunler yakin .

- konsantrasyon.

sevgili can,

diger renkdaslarim alinmasin -fakat ;

belirtmeden gecmek istemedim ,

baslikta gordugum ve de gormek istedigim en net ve de en anlamli yorum bu idi.

bu vesile ile kendi adima tesekkur ediyorum.

sevgili murat kardesim ( @Murat Durmaz ) bilir, onla paylasmistim bu inancimi... kalan maclari kazanip sampiyonlugumuzu kutlayacagimiza inancim net.

uzun zaman sonra - galatasaray ada'miz da - sampiyonluk soleni yasayacagimiz gunler yakin .

- konsantrasyon.
Abi ben senin mesajlarını alp pehlivan'ın sesiyle okuyorum. Boyle naif, saygili, tane tane

Bu maça bir ulaşamadık zaman durdu sanki

Kazanacağız

su kargalari öttürüyorlar ya yaziklar olsun ya... herifler sampiyonluk hayali kuruyor, bugün de berbat oynadilar ama rakipler dökülüyor bunlara karsi, bir bize bileniyorlar sanki

Korkacak panik yapacak durum yok ligin kalitesi ortada. Fener bjk bile yürüyerek maç kazanıyor. Çıkıp kzaanacaksın.
millet geriye düsünce de maci ceviriyor, bizimkiler ikidir öne gecip maci veriyor... hakem faktörünü de unutmamak lazim, fener + bjk cok fazla kayiriliyor

————Icardi————
-Kerem-Zaniolo-Rashica-
—Berkan/Micö-Torreira—

Mertens, Oli out.
3lü orta sahada Oliveirayi denemek lazim yoksa cok riskli, Torreira bütün sezon yanliz dayak yedi resmen. Sol bek Kazimcan/Dubois. Ade ilk 11 oyuncusu degil.

Maçı @Sami Karakoç ile beraber izleyeceğiz, galibiyet yakın

1683407452454.webp

Geri
Üst Alt