⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Çok daha rahat kazanırdık ama şanssızdık diyebiliriz. İlk 11 ve girenler içinde herkes gayet iyiydi. Torreira ve Boey insanüstü bir kuvvette oldukları için çok daha sivrildi. İcardi golünü yazdı ama daha fazla atabilirdi. Kerem, Mertens ve Abdülkerimde harika mücadele. Kazımcan için Galatasaray ve Türk futbolunun gözü aydın H.Ünsalın yeri doldu. Zaniolo formayı almalı ama artık golünü de atmalı daha da iyi olmalı. Şükürler olsun kazandık. Ve artık havaya yavaş yavaş girebiliriz
InCollage_20230508_221313846.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Siz sakamisiniz aga ya sampiyonluk maclari bunlar stres cart curt rakibin kaldiramiyor.Bile bunlari siz iyi futbol cart curt muhabbeti yapiyonuz.

Misler gibi bir galibiyet ve şükürler olsun ki başından sonuna kadar hakedilen Şampiyonluğa koskoca bir adım attık. İlk 11 çıkan kadronun bütünü iyiydi ama Torreira ve Boey sahanın en iyisiydi harika bir dinamizm gösterdiler. Kazımcan sonunda şansı değerlendirdi ve harika oynadı. 20 yaşında potansiyel 10 sene kafa rahat. Kerem, İcardi ve Mertens şanssızdı ama iyilerdi. Oliveira bizim için çok değerli toparlanmalı. Nelsson ve Abdülkerim kuş uçurmadı özellikle Abdülkerim muazzamdı. Tebrikler Galatasarayım! Durmak yok her maç final
InCollage_20230508_221143378.webp

Ölüyodum lan ikinci yarı boyunca. Kalbim durmadıysa tamamen şans eseri.

GALATASARAY'ın büyüklüğü en yakın rakibinin 5 puan önündeyken galip geldiğinde dahi yangın yapabilmesinden gelir

Mariano ile kazandığımız maçı anımsadım çok dua ettim vala şükür çok şükür!!!

Takımda tek sıkıntı golü zor bulmamız. Yoksa çoğu maç stressiz geçerdi bugün dahil

Icardi kritik her maçta her anda sahneye çıktı çok büyük oyuncu be

Misler gibi bir galibiyet ve şükürler olsun ki başından sonuna kadar hakedilen Şampiyonluğa koskoca bir adım attık. İlk 11 çıkan kadronun bütünü iyiydi ama Torreira ve Boey sahanın en iyisiydi harika bir dinamizm gösterdiler. Kazımcan sonunda şansı değerlendirdi ve harika oynadı. 20 yaşında potansiyel 10 sene kafa rahat. Kerem, İcardi ve Mertens şanssızdı ama iyilerdi. Oliveira bizim için çok değerli toparlanmalı. Nelsson ve Abdülkerim kuş uçurmadı özellikle Abdülkerim muazzamdı. Tebrikler Galatasarayım! Durmak yok her maç final Ekli dosyayı görüntüle 200529

Misler gibi bir galibiyet ve şükürler olsun ki başından sonuna kadar hakedilen Şampiyonluğa koskoca bir adım attık. İlk 11 çıkan kadronun bütünü iyiydi ama Torreira ve Boey sahanın en iyisiydi harika bir dinamizm gösterdiler. Kazımcan sonunda şansı değerlendirdi ve harika oynadı. 20 yaşında potansiyel 10 sene kafa rahat. Kerem, İcardi ve Mertens şanssızdı ama iyilerdi. Oliveira bizim için çok değerli toparlanmalı. Nelsson ve Abdülkerim kuş uçurmadı özellikle Abdülkerim muazzamdı. Tebrikler Galatasarayım! Durmak yok her maç final Ekli dosyayı görüntüle 200529

kamki bu kadar şeyi 1 dk den daha kısa bi sürede nasıl yazıyosun yav.
diğer başıklara bakamdım ama eminim orada da yağdırmssındır

Geri
Üst Alt