SL 22/23 H:33 | Giresunspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 7 Mayıs

Bugün izlediğim Giresun gol atamaz malesef

Onu demiyorum
Eze diyorum eze
Pardon benim hatam ben ilk giresun maçını söylediğinizi anladım. Futbolda büyük konuşmayı hiç sevmem ne olacağı hiç belli olmuyor çünkü ama bugün istanbul maçının son yarim saatini izledim 1 tane pozisyona giremediler 10 kişi kalmış ve ful kendi yarı sahasında defans yapan takıma. Umarım yanılırım da bize de eğlence çıkar.

Bu ligde fenerin en zorlandığı maçlar hangileri diye bakacak olursak hepsinde de rakibin 30-35 metre takım boyuna sahip kendi yarı sahasında karşılayıp tek topta merkezden oyuncu düşürüp sağa sola defans arkasına atılan uzun toplarla skora ulaşıyorlar. Çok fazla oyuncuyla hücum yapmalarına bile gerek yok aksine çok fazla oyuncuyla hücuma çıkınca fenerin bireysel ve hızlı dikine giden oyuncuları var bu sayede hataya zorlayıp boşluklardan golü buluyorlar aksine de kapanan defansları bu sebeple açamıyorlar pivot ya da santrafor tarzında bir duvar olabilecek oyuncuları yok tek biri var o da Serdar Dursun bu yüzden bu oyun yapısını seçmiyorlar.

Fenere karşı puan kaybı bekliyorsanız maçın başındaki sistem belli eder eğer kapanıp hızlı ve geçiş futbolu oynayan bir rakip olursa puan kaybederler aksine oynamaya çalışıp orta alanda yedikleri baskıda hata yapmaya müsait bir rakipse o maç fark atarlar. Futbol basit oyundur bu yeteneksizliklerin bu noktaya gelmesi kendi becerileri değil aksine rakiplerin taktiği gereğidir bu kadar hafta geçmiş halen analiz edemiyorlarsa söylenecek söz yok arka planda başka işler dönüyordur.
Giresunspor'un puan aldığı maçlara bakarsanız genelde rakibi arkada karşılayıp yakaladığı fırsatlarla oluyor. Ön bölgesinde hızlı oyuncuları olduğunu düşünürsek Giresunspor önceliği 1 puan olup alanları kapatıp orta alanda kapacağı topları ön bölgedeki Sainz ve Sergio hatta Kuwas ile değerlendirirlerse farklı bir sonuçta görürüz eğer ki fenere karşı topa sahip olur orta alanda top kayıpları fazla olursa fener kazanır.

Şu ortamda 1 puanın değerinin çok büyük olduğu düşünürsek bu maçta topu rakibe verip fırsat kovalayacaklarını düşünüyorum İstanbul'da Galatasaray, fenerbahçe ve beşiktaş'a karşı son 2 yılda 6 maçın 4'ünü kazandılar sırf topu rakibe bırakıp alan bırakmayıp hataya sürüklediler. Aynı şekilde oynamaları lazım o zaman ligin en tehlikeli büyük takım avcısına dönüşüyorlar o tempoları ve güçleri var.

kendi takımımıza güvenemedigimiz icin itin köpegin ne yapacagına bakıyoruz maalesef

Bir bok olmaz. fb gol atamasa bile ya kaleci ya da hakemler devreye girer her zamanki gibi.

Tam da beklediğim gibi oldu ve İstanbulspor yendi Giresun'u.Bu maç ölüm kalım maçı Giresun'un , Fener'in yenmesi halinde İstanbul da Adana'dan puan alırsa artık biter.Hatta İstanbul da bizim maça rahat çıkar bir nevi.Aynı hafta Giresun da Trabzonla oynuyor sanırım bir de.Ben açıkcası ilk defa bir maçta Fener'den kesin mağlubiyet bekliyorum.

Kader ağlarını örüyor mu diyelim ne diyelim bilemedim. Giresun 50 kere rcs girmiş 30 tane şut çekmiş 1 penaltı kaçırmış ve 1-0 yenilmiş.

Fener ile ölüm kalım maçına cıkıyor umarım öldürür

bu postu hakan hocaya fakslayalım @şerafettin
Benim hesabı yapmış herif @Sarper Yıldırım

Hakan Keleş: "Deplasmanda Fenerbahçe'yi yenmiştik, yine neden yenmeyelim? 41 ya da 42 puanın ligde kalmak için yeterli olacağını düşünüyorum. Rakiplerin de birbirleriyle oynayacağı maçlar vardı. Bu baremi yakalamak adına sıkıntılar çektik. Önümüzde alacağımız 6 puan ve kalan 4 maç var. Buradan da puan çıkarabilecek gücümüz var. Bunu yapmak zorundayız."

Benim hesabı yapmış herif @Sarper Yıldırım

Hakan Keleş: "Deplasmanda Fenerbahçe'yi yenmiştik, yine neden yenmeyelim? 41 ya da 42 puanın ligde kalmak için yeterli olacağını düşünüyorum. Rakiplerin de birbirleriyle oynayacağı maçlar vardı. Bu baremi yakalamak adına sıkıntılar çektik. Önümüzde alacağımız 6 puan ve kalan 4 maç var. Buradan da puan çıkarabilecek gücümüz var. Bunu yapmak zorundayız."
HAKAN hoca gerekeni yapabilmek adina her seyini ortaya koyacaktir

Geri
Üst Alt