Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbol bu,sen onları 3-0 yendiysen deplasmanda,onlar da seni yenebilirFener gelecek 3 fark atacak diye korkuyorsak vah halimize. Oyle bir durumda sampiyon olmak istemiyorum zaten.
Biz neden kendi sahamizda Fener bize tarihi fark atabilir korkusunda oluyoruz? Cok anlamsiz bir dusunceniz var. Gelip son macta bize fark atip sampiyon olacaklarsa olsunlar zaten diyorum.ya ne alakası var. fb'nin son maçta 4 fark atması gerekmesiyle 3 fark atması gerekmesiyle büyük fark var psikolojik olarak böyle avantajı niye kullanmayalım
Dogru hersey olabilirFutbol bu,sen onları 3-0 yendiysen deplasmanda,onlar da seni yenebilir
ben fark atacaklar mı diyorum. 4 fark atmak zorunda oldukları için iyice havlu atsınlar maç başlamadan önce bunu diyorum.Biz neden kendi sahamizda Fener bize tarihi fark atabilir korkusunda oluyoruz? Cok anlamsiz bir dusunceniz var. Gelip son macta bize fark atip sampiyon olacaklarsa olsunlar zaten diyorum.