Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.027
- 25.363
- 3.033
Ya rakipten adam bağlıyorlar ya da hakem kırmızı veya penaltı ile oyunu açıyor kuşlara
Böyle böyle ligi bitirdiler
Böyle böyle ligi bitirdiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen öyleYaw kusura bakmayın da irfan ne oynadı ovuluyor. Paso 6 pasa top sektiriyor
Mesajımı editliyeyim o zaman ...Aynen lan sana katıldım sonunda
Kadikoyde trabzon puan alabilir mi renkdas. Kotu durumdalarBu maçı bilemem ama trabzon maçında zıplatırlar feneri
Biz takılmayalım kafi
Tinerciler 2.olsun zaten
ts giresundan çok daha kötüBu maçı bilemem ama trabzon maçında zıplatırlar feneri
Biz takılmayalım kafi
Tinerciler 2.olsun zaten
ugurcan bize gelmek istiyorsa ekstra oynamalıdırBu maçı bilemem ama trabzon maçında zıplatırlar feneri
Biz takılmayalım kafi
Tinerciler 2.olsun zaten
Bu post sonrası böle oldum.Aynen lan sana katıldım sonunda
yedek olmayı kabul ediyorsa gelsinugurcan bize gelmek istiyorsa ekstra oynamalıdır
Trabzonu zıplatan zıplatana nasıl olacak o işBu maçı bilemem ama trabzon maçında zıplatırlar feneri
Biz takılmayalım kafi
Tinerciler 2.olsun zaten
Bir b.k bildiği yok yav... Bir de şifreli şifreli konuşmuyor mu? Hepten tilt oluyorum.Erman Toroğlu mac sonu isim vererek önemli aciklamalar yapacağını söylüyor
altay sektirmiyor direkt içeri alıyordu işteYaw kusura bakmayın da irfan ne oynadı ovuluyor. Paso 6 pasa top sektiriyor
siyasetin , kirli işlerle uğraşan herkesin çoğu fbliErman Toroğlu mac sonu isim vererek önemli aciklamalar yapacağını söylüyor