Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.182
- 24.209
- 3.093
2-2 biter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keriz silkeleyecekler xDiddaa oranı 1.34 hayırdır ümraniyesporla mı oynuyolar
Sal artık beni yıldırdın ula!Gusül abdesti al önce belki biter

Doğum günün kutlu olsun reis.Sevdiklerinle nice mutlu yıllar dilerim..Hadi lan bana bir doğum günü hediyesi ver hamsi
trabzon'un kadrosu daha iyi değil ciddi sıkıntıları var yani sezon başı desen bu okeydi ama şuan sıkıntılı durumdalar ödemeler vs yapılmıyormuşTrabzon'un kadrosu daha iyi ama fener yener.penalti hatta penaltılar bekliyorum fenerin lehine.
Beraberlik yetiyorFenerbahçe’nin puan kaybetmesi yetiyor mu Cumartesi şampiyonluk için yoksa mağlubiyet mi gerekiyor?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
açtım cezasını bakalım ne diyecek bu hususa @Sergen ZerenArkadaslar Sergen Zeren nerde cok acil bir sorum var
Mayıs ayında hem Jüpiter’in Plüton’la dik açısı yine doğal afetlerle bağlantılı hem de Pazar günü Mars’ın Plüton’la olan karşıt açısı yıkıcı bazı durum ve olaylarla da bağlantılı görünüyor kaldı ki tutulma noktaları da tetikleniyor.
Önümüzdeki 2-3 haftanin dönem gerçekten hareketli olaylar bizleri bekliyor. Problematik açılar var gökyüzünde ülkemizde bazı yıpranışlara bizi hazırlayacak gibi görünüyor. Kavgalara, çekişmelere, herkesin kendini haklı görmesine, sert çıkışlara, fanatik hareket etmemeye özen göstermemiz gerekiyor ve kendi çıkarlarımız ve toplumun çıkarları arasında gelgitler yaşayacağımız bir süreç olabilir.