SL 22/23 H:34 | Fenerbahçe 3-1 Trabzonspor | MS | 18 Mayıs

ben 1-1 biteceğini düşünüyorum. fbnin bu saatten sonra odaklanması zor gibi geliyor bana.

IMG_3387.webp

Hamsilerin köpek balığına dönüşeceğini umduğum bir maç. Olası bir yenilgiyle Şampi yazarız. Beraberlikle Şamp.

Arkadaslar Sergen Zeren nerde cok acil bir sorum var

Mayıs ayında hem Jüpiter’in Plüton’la dik açısı yine doğal afetlerle bağlantılı hem de Pazar günü Mars’ın Plüton’la olan karşıt açısı yıkıcı bazı durum ve olaylarla da bağlantılı görünüyor kaldı ki tutulma noktaları da tetikleniyor.

Önümüzdeki 2-3 haftanin dönem gerçekten hareketli olaylar bizleri bekliyor. Problematik açılar var gökyüzünde ülkemizde bazı yıpranışlara bizi hazırlayacak gibi görünüyor. Kavgalara, çekişmelere, herkesin kendini haklı görmesine, sert çıkışlara, fanatik hareket etmemeye özen göstermemiz gerekiyor ve kendi çıkarlarımız ve toplumun çıkarları arasında gelgitler yaşayacağımız bir süreç olabilir.

istanbulu ve giresunu yenemeyen takim hamsiden 2 3 yiyebilir. ha yensede önemli degil umutlari devam eder aci cekmeye devam ederler

Trabzon'un kadrosu daha iyi ama fener yener.penalti hatta penaltılar bekliyorum fenerin lehine.

Arkadaslar Sergen Zeren nerde cok acil bir sorum var

Mayıs ayında hem Jüpiter’in Plüton’la dik açısı yine doğal afetlerle bağlantılı hem de Pazar günü Mars’ın Plüton’la olan karşıt açısı yıkıcı bazı durum ve olaylarla da bağlantılı görünüyor kaldı ki tutulma noktaları da tetikleniyor.

Önümüzdeki 2-3 haftanin dönem gerçekten hareketli olaylar bizleri bekliyor. Problematik açılar var gökyüzünde ülkemizde bazı yıpranışlara bizi hazırlayacak gibi görünüyor. Kavgalara, çekişmelere, herkesin kendini haklı görmesine, sert çıkışlara, fanatik hareket etmemeye özen göstermemiz gerekiyor ve kendi çıkarlarımız ve toplumun çıkarları arasında gelgitler yaşayacağımız bir süreç olabilir.
açtım cezasını bakalım ne diyecek bu hususa @Sergen Zeren

Geri
Üst Alt