Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.851
- 22.678
- 2.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2/2 yapar şampiyonluğu kutlarız onlara bakmaya gerek yok. Geçen hafta Giresun maçında bize gerekli fırsatı verdiler.Bizim maça kdr mağlubiyet almayacaklar.
Puan birakcagimizi dusunuyorum ben bu 2 haftanin birinde. Ve muhtemelen kaybedecez.2/2 yapar şampiyonluğu kutlarız onlara bakmaya gerek yok. Geçen hafta Giresun maçında bize gerekli fırsatı verdiler.
Melih git yat uyuPuan birakcagimizi dusunuyorum ben bu 2 haftanin birinde. Ve muhtemelen kaybedecez.
Umarim yanilirim
Bu arada fener bu hafta hukmen kazaniyomus ztn.
Melih git yat uyu
Sivasspor maçında çok eksikleri var ama benim için en önemlileri Goutas, Erdoğan, Yatabare diğerlerini çok umursamıyorum bizim oyunu bozabilecek oyuncuları bunlardı.Puan birakcagimizi dusunuyorum ben bu 2 haftanin birinde. Ve muhtemelen kaybedecez.
Umarim yanilirim
Bu arada fener bu hafta hukmen kazaniyomus ztn.
Bence 2 de 2 yapıp şampiyon olacağız ama 3 puan farkla fb maçına girmek de yüzde 90 şampiyon olmak demek..Deplasman olsa neyse de bu kadroyla bu durumdaki fenere içeride 3 farkla yenilmek imkansıza yakın...
Onun vizyonuna fazla kaçar bu isimler en fazla Dele Alli’yi, Assunçao’yu falan getirir. Onları da oynatmadan kadro dışı bıraktırır.Livakoviç Zaha kent alıyormuş koç Breh Breh
Reyisin uclukler sahaneydiFener'e değil Zaha Messi'yi bile getirsen ertesi gün Şemsettin Baş'a dönüşür.
Hatıratlarımızda tazeliğini korumaktadır.Reyisin uclukler sahaneydi