SL 22/23 H:34 | Fenerbahçe 3-1 Trabzonspor | MS | 18 Mayıs

Fener'in hem morali bozuk hemde oyun gücü epey düşüşte, Trabzonspor içinse sezonun son hedef maçı olacaktır. Bu maçta Trabzonspor'un iyi işler yapacağını düşünüyorum sanırım eksikleri de kadroya döndü ve kadrolarını toparlamış olacaklar. Ayrıca Uğurcan gibi bir faktör var bu tarz maçları çok iyi oynayan bir kaleci ve Fener için işleri zorlaştıracaktır.

İstanbulspor maçını kazanırsak bu maç öncesi puan farkı 8 olacak bize kalan 2 maçta 1 beraberlik yeteceğini düşünürsek o zaman da bu maçın senaryosu şuna yönelmeye başlar.

Hocayı yemek isteyen oyuncu grubu beraberlik ya da mağlubiyet sonucunda Jesus'u taraftarın önüne atar aynı zamanda bizim Sivasspor maçında şampiyon olmamızı isterler sebebi de derbiye kadar 2 hafta süre olacak ortamı soğutmak isteyebilirler.

Eğer bu olmazsa Ankaragücü maçında şampiyon olursak ya da fenere karşı 0-4 yenilmedikten sonra şampiyonluk kutlayacağımız senaryoyu fenerli futbolcuların hiçbiri istemez sonrasında yaşanabilecek olaylarda direk hedef olurlar. Lig de 2. ve 3. sıra arasında bir fark olmadığı için bu dediğim senaryonun olması muhtemel duruyor.
Bunların son maçta şampiyonluk kaybetmesiyle bu maçta kaybetmek arasında dağlar kadar fark var. Dediğim gibi puan kaybı yaşarlarsa bizim Sivasspor maçında kutlamamız üzerinden derbiye kadar 2 hafta süre geçmesi ortamın soğuması için önlerinde fırsat var muhtemelen de puan kaybetmek isteyecekler ligde 2. veya 3. sıra arasında bir fark yok bu maçtan sonra çıkıp hedefimiz kupa diyip oraya konsantre olacaklarını düşünüyorum.

Bu maçı kazandılar diyelim biz Ankaragücü maçında şampiyon olursak 3 gün sonra derbi olacak o ortam aynı olmayacak dediğim gibi ortamı soğutma ihtimalleri var muhtemelen de puan kaybedecekler. Oyuncularda muhtemelen Jesus'dan memnun değiller araları kötü gözüküyor hocayı da taraftarın önüne atıp suçu kendilerinden alabilirler.

Dünya kupası öncesi ilk yarı maçının konusuna FB yenilirse liderliği alır ve lig bitene kadar bırakmayız demiştim. Umarım bu maçta olabilecek muhtemel bir kayıpla Cumartesi şampiyonluk maçına çıkarız.

fenev alir bu maci. Trabzon oldukca kotu durumda. 3-5 gun otelemis oluruz sampiyonlugu :)

patlamis misiri alip bu maca gecebiliriz :cigara:

1684312113196.webp

fener ilk golü atana kadar başa baş mücadele olur fener ilk golü attıktan sonra trabzon helva gibi dağılır. 4-0 fener alır diyorum.

Geri
Üst Alt