SL 22/23 H:34 | Fenerbahçe 3-1 Trabzonspor | MS | 18 Mayıs

Trabzona bu kadar umut bağlamayın derim, bence fener bu maçı napar neder alır biz kendi işimize bakalım sivas ankarayı yenip şampiyon olcaz inşallah.

Maalesef bu maçı izleme kararı aldım

Fener'in ikincilik yarışı performansı da ortada

Pek umutlu olmayın renktaşlar

TS'nin yeni hocası adını unuttum şimdi burada dağılırsa gelecek sezon elinde bulunan kredinin önemli bir kısmını harcamış olur. TS taraftarının daha büyük maç alamamış fenerden şamar yemesi hiç hoşuna gitmez.

fener ilk golü bulursa gazla oynar aksi taktirde samet akaydin'a carpan toplardan biri aglara giderse tribünler sessizlige bürünür.

Trabzonspordan hic beklentim yok.. asil merak ettigim kus taraftari maca gelirmi...

Bizim gibi mucizelerden galib cikma inanci ve tecrubeleri yok.. tam aksine garanti durumdan maglub cikma aliskanliklari var.

Stat dolsa oyuncularda baski olusturur.
Stat bos kalirsa oyunculari inanc kayibi yasar..

Resim

Trabzonspor belki sezon boyu kötü maçlar çıkarmış olabilir ama kadroları kaliteli genelde de büyük maçlarda hep reaksiyon gösterdiler zorladılar veya bir şekilde sonuç aldılar bu maçta da aynısını bekliyorum. Şu ana kadar 5 maçta sadece 1 yenilgileri var yarında gerekli reaksiyonu göstereceklerdir.

Trabzonspor 0-0 Galatasaray
Beşiktaş 2-2 Trabzonspor
Trabzonspor 2-0 Fenerbahçe
Galatasaray 2-1 Trabzonspor
Trabzonspor 0-0 Beşiktaş

FBJK ittifakının 2 hafta önce derbide yaptıklarını unutmayın yarın TS gereken cevabı sahada verecektir. Son 14 maçta fenerin sadece 2 galibiyeti var. :asd:

dl6kus4.png

Geri
Üst Alt