Kenan Turyak
Parçalı Üye
- 17 Şubat 2014
- 3.029
- 3.579
- 1.143
Rahat olabilirsiniz totemi saldım 100 lira fenerime bastım. Benim daha iddiada kupon tutturmuşluğum yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Murat hocam çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun reis.Sevdiklerinle nice mutlu yıllar dilerim..
İyi ve sağlıklı seneler renktaş.Murat hocam çok teşekkür ederim![]()
Penaltı tekrar edilecek sizin abv
1500 dk'yı tamamlayamayacak. 5 milyona alacağız.Arda Güler'in dizinde sorun varmış 11'de yok diyorlar Rossi'de 11'de olacakmış. Tribünler Rossi'yi görünce muhtemelen ıslıklar.![]()
sakatlık nedeniyle oynayamama clauseu vardır muhtemelen1500 dk'yı tamamlayamayacak. 5 milyona alacağız.
![]()
eyvallah reis...Ekli dosyayı görüntüle 201748
Rahat olabilirsiniz totemi saldım 100 lira fenerime bastım. Benim daha iddiada kupon tutturmuşluğum yok
Doğum gününüz kutlu olsun renktaş.Murat hocam çok teşekkür ederim![]()
Ne demek reis akşam Trabzonspor en azından 1 puan alsa da dediğin gibi güzel 1 doğum günü hediyesi olurdu..Murat hocam çok teşekkür ederim![]()
Fener medyasına göre yok, düpedüz 1500 dk ama Arda bırakıp gitmezmiş. Çocuğun babası menajeri galiba, 3-5 atar tutarız diye bakıyorlardı. Sakatlık işi belli olmaz. 1500'ü tamamlamamak için dizlerinde derman kalmamış olabilir.sakatlık nedeniyle oynayamama clauseu vardır muhtemelen