Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
markovic ve gomez'i hamle oyunculari olarak sakliyor galibaÇöptülkadir yerine markovic daha iyi olurdu sanki
sanki ellerinde kante varda oynatmıyor hocalarıÇöptülkadir yerine markovic daha iyi olurdu sanki
Kante yok da trezege ve markovic varken solda Abdulkadir oynuyor yani rezil bir tercih kante ne alaka tabi bu da ayrı bir sorusanki ellerinde kante varda oynatmıyor hocaları
doğucan'dan daha iyi oyuncuları varda oynatmıyor mu anlamında dedim doğucan ile abdülkadir trezegenin alakası nedir doğu dmc oynuyorKante yok da trezege ve markovic varken solda Abdulkadir oynuyor yani rezil bir tercih kante ne alaka tabi bu da ayrı bir soru
trezeguet, gomes, markovic, ücü de yokBjelica 3lu ortasahayla çıkmış yalnız visca çok güçsüz onun yerine trezege olmalıydı bence
Hocam ben Abdulkadir yerine markovic olsaydi yazmışım dogucanla ilgili herhangi bir beyanım yok alintiladigin mesaja dön bir bak isterimdoğucan'dan daha iyi oyuncuları varda oynatmıyor mu anlamında dedim doğucan ile abdülkadir trezegenin alakası nedir doğu dmc oynuyor
pardon hocam doğucanı başkası demiş yanlış alıntı yapmışım dediğin doğru ben abdülü oynatmazdım vitaminsizHocam ben Abdulkadir yerine markovic olsaydi yazmışım dogucanla ilgili herhangi bir beyanım yok alintiladigin mesaja dön bir bak isterim
Kilicdar dedeyle jesus dede aynı danışmandan yardım alıyor herhalde...