SL 22/23 H:34 | Fenerbahçe 3-1 Trabzonspor | MS | 18 Mayıs

Maxi gomezi yedek bırakan hocanın lisansını iptal etsinler

Trezegede yedek kalmaz..
Bu teknik adamlara sırf şu oyuncu tercihlerinden dolayı nefret ediyorum.ulan yapacağınız tek şey doğru kadroyu sahaya sürmek.Başka hiçbir halt yaptıkları yok zaten.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne biçim takım dizilişi bu yaw. Ne önde basabiliyor, ne de geride savunuyor

Bu herifin puan ortalaması filan baya yüksek sanırım bu kadar kötü çıkacağını hiç zannetmezdim.
Sergen konusunda üçün beşin hesabını yapmaları büyük kaybettirecek gibi.
Sergen MT'yi beklediği için reddetti deniyor.Yoksa TS alırdı gibi kendi de para hesabı yapmazdı.Son Bjk sezonu çok kötüydü

Her zaman zor zamanlarında, febeye yatmaktan başka bir boka yaramayan lazlar, yine hayal kırıklığına ugratmadi beni.

Adamın 33 yaşına gelmiş Visca'yı kullanış şekline bak, inanılmaz.

Trabzon'u yeni hocasıyla ilk kez izliyorum çok kötüler, saha yerleşimleri falan berbat. Yeni hoca şu an için ileri değil de geriye götürmüş Trabzon'u, özellikle Maxi'yi neden oynatmadı hiç anlamadım. Maç 1-0 giderse bir ihtimal ama Fner için kolay bir galibiyet olacak gibi bu sezon izlediğim en kötü takım bu Trabzon. Avcı varken ki halden 2-3 gömlek daha kötüler.

Bir takımın şampiyon olduğu ilk sezonun ardından kadro olarak bu kadar geri gitmesi inanılmaz üstüne tez yazılabilecek bir durum Trabzon u bir fenerli yonetse ancak bu kadar olurdu herhalde.

trabzonlularin nasil dizildigini biz anlamadik
verdigi taktigi kendi topcularinin anlamamasi normal
top tutmadan sut cekmeden savunma yapmadan avel avel topun arkasinda bekliyorlar
cag disi bir sistem

Geri
Üst Alt