⚽ SL 22/23 H:34 | İstanbulspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Mayıs

ligin 1.macından bugunlere geldi bitiricilik,cenabetlık sorunu aynı sekılde devam edıyor

Bu maçta puan(lar) verirsek, kapatalım dükkanı. Adamların doğru dürüst atağı yok. Bence pas oyunumuz gayet iyi ve derli toplu, ancak Kerem, Dubois, Oliveira ve Mertens topları çok kötü kullanıyor.

Mertens-Oliveira ikilisini acilen cikarmak lazim.Takimin butun ahengini bozuyolar.Boey varken de Dubois anca yedek kalir bu takimda.Onde baskiyla kaptigimiz toplar disinda yine uretkenlik problemi yasiyoruz.Acilen toparlanmasi lazim takimin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar aziz bizdeyken sanırım fenere çalına n çakırın penaltısını bulun akşama lazım olur @Uğur İz

Maç kopmasın diye ofsayt verildiğini, fener olsaydı pozisyonun gol olarak verileceğini kabul edelim.

Okan hoca sanırım istikrardan dolayı kazanan takım imajını bozmamak için her hafta aynı kadroyu çıkarıyor ama forma adaleti net yok

Takım oynamıyor ya bir çözüm bulmalıyız. Bu maçlarda amaç çok iyi futbol değil bence ama yemeyiz de diyemiyorum.

Ceza sahasında bileğe sakatlayıcı darbe penaltı olmaz mı peki ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hamleden bahsetmedim ki pozisyon bitmiş adam golü kaçırmış veya atmış olan olmuş yani ben verilmemesi taraftarıyım Isla'nın aldığı penaltı da böyle saçmaydı top auta çıkmıştı zaten müdahale olduğunda

rashica yine berbat ama taraftar sevdiği için kimse laf etmiyor

iki kanadın da üretimi sıfır.

böyle gitmez

Kerem kime sinirlendi ya bir türlü anlayamadım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt