⚽ SL 22/23 H:34 | İstanbulspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Mayıs

Istanbulspor top mop oynamıyor doğru dürüst şutları dahi yok buradaki alıcılara kulak asmayin bizim takım ise 1 direkten dönen top verilmeyen 2 penaltımız var. Kazanıp şampiyonluğa yürüyeceğiz inşallah

Baskılı ve iyi oynadık bence takımı çok fazla görmüyorsunuz Oliveira tamam pas hatalar yaptı ama geri oldukça koşup hatalarını telafi etti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Penaltı değil diyenler beynini mi aldırdı, ortasahada bir oyuncu topa vurduktan sonra müdahale olunca hakemler faul vermiyor mu ?
Muslera-Isla pozisyonunu hatırlayalım.

Ahmet Oğuz ve Osayi'nin yaptığı hareketlerin kırmızı olduğunu kanıtlayan bir faul.

Net penaltı.

Topsuz oyunda Marcao, Kerem'e dalıp kırmızı yedi.

Top Rashica'ya gelirken rakip defans tabanı kaldırmış kayarak hamlesini yapmış, gelmiş basmış. Pozisyon bitti diye yanılgıya düşen arkadaşlar ayağına bastığı ana değil, adamın kayarak gelmeye başladığı ana bakın. Ayrıca dediğiniz gibi Rashica topa vurduktan sonra hamlesini yapmış olsaydı bile adamın hamlesi o pozisyon dahilinde, her türlü faul oluyor. Zamanlama hatası yapmış defans oyuncusu, tartışılacak bir pozisyon bile değil bence. Aksi halde şu hareketi pozisyon dışında yapmış diye değerlendirirsen kırmızı kart görmesi gerekirdi zaten kasti bir şekilde sakatlamaya yönelik hareket diye.

Sahada 1 tane futbolcu var o da Torreira gerisi isimsiz adamlar olsa da bu kadar oynar zaten bu forma altında. Sıfır sorumluluk, sıfır fark yaratma, sıfır kabiliyet yok allah yok.

istanbul yatmaya gelmıs

2. yarı 1-1 icin cıkacak

hocam olivierayı cıkar

Nasil oynuyoz, nelssonun kafasina noldu yav bi bilgi verin isdeyim izleyemiyorum

Penaltıyı biz niye tartışıyoruz
Net mudahele var top daha da oyunda

Nelson’un penaltı niye verilmedi, bizim ki topa kafayı vuruyor adam da bu futbolcuya kafa atıyor. Ben yanlış mı gördüm.

Iyi futbol açıkçası zerre umrumda değil şu an, 3 puan alalım geçelim inşallah. Iyi topu yaz sonrası bekliyorum artık

Geri
Üst Alt