- 1 Ağustos 2014
- 63.785
- 74.978
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok ya SL 1. eleme maci 11 temmuz oldugu icin. Yildiz futbolcular daha cok tatil yapsin diye yazdim kadroyubu nasıl kadro abi istanbul'u değil pendikspor'u da yenemez bu kadro
edit: istanbul maçı için değil sanırım bu kadro anlamadım :d
Seneye Gomis Mata ve Kaan olmaz herhalde1. mac zaten kolay olacak irlanda belarus gibi takimlar gelir en fazla. ilk 11 oyuncularimiz 2 hafta daha fazla izin verilerrbilir.
ilk mac:
—————-Okan——————-
Dubios—Kaan——Emin—-Kazimcan
——————Midtsjö——————
————Berkan—Mata—————-
Yunus————-Gomis———Baris
Rüyamda İstanbul ve fener maçlarını kaybediyorduk. Eze ve gomis twerk yapıyordu fenerin sampiyonluk kutlamalarında. Hangisinin poposu daha büyük diye sakalasiyorlardi. Zaniolo Gomise ve Mete Kalkavana daliyordu kırmızı görüyordu. Oliveira kenarda nargile içerek oturuyordu. Fazla gerçekçi bir rüyaydı umarım gerceklesmez
Cidden uydurmadım, tam olarak gördüğüm rüya buydusenin hayal gücünü seveyim bu ne rüya![]()
Rüyamda İstanbul ve fener maçlarını kaybediyorduk. Eze ve gomis twerk yapıyordu fenerin sampiyonluk kutlamalarında. Hangisinin poposu daha büyük diye sakalasiyorlardi. Zaniolo Gomise ve Mete Kalkavana daliyordu kırmızı görüyordu. Oliveira kenarda nargile içerek oturuyordu. Fazla gerçekçi bir rüyaydı umarım gerceklesmez
Hükmen mağlubiyet.Muslera-Boey-Nelsson-Abdülkerim-Kazımcan-Torreira-Oliveira-Zaniolo-Mertens-Kerem-İcardi benim kadrom bu abi ne olursa olsun.
Hem hükmen galibiyet yedik hemde sağdan zaniolo hiç geri gelmediği için lokilo oradan 1 tane salladı 1 de ezeye asist yaptı.Muslera-Boey-Nelsson-Abdülkerim-Kazımcan-Torreira-Oliveira-Zaniolo-Mertens-Kerem-İcardi benim kadrom bu abi ne olursa olsun. Rashica her zaman bu takım bünyesinde bulunmalı kimse aksini iddia edemez ama artık bizim Zanioloyu kazanmamız gerekiyor. Teknik olarakta çok rahat oluruz.Ekli dosyayı görüntüle 200850
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muslera-Boey-Nelsson-Abdülkerim-Kazımcan-Torreira-Oliveira-Zaniolo-Mertens-Kerem-İcardi benim kadrom bu abi ne olursa olsun. Rashica her zaman bu takım bünyesinde bulunmalı kimse aksini iddia edemez ama artık bizim Zanioloyu kazanmamız gerekiyor. Teknik olarakta çok rahat oluruz.Ekli dosyayı görüntüle 200850
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
—————-Okan——————-
Dubios—Kaan——Emin—-Kazimcan
——————Midtsjö——————
————Berkan—Mata—————-
Yunus————-Gomis———Baris