⚽ SL 22/23 H:34 | İstanbulspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Mayıs

Bjkden de puan almislar bu sene. Fb maci zaten hala akillarda. Bizi de ilk macta cok zorlamislardi. Okan son dakikada o müthis kurtarisi yapmasaydi berabere kaliyorduk icerde.

Rehavete girmeden full konsantrasyonla cikmaliyiz su maca. 1-0 olsun bizim olsun.
Zaten öncelik gol yemezsek bir şekilde maçı çözeriz bizi diğerlerinden ayıran en büyük fark defansif olarak da güçlü olmamız şampiyonluk maçları olduğu konsantrasyon baya yüksek olacaktır hafife alacağımızı düşünmüyorum.

Şu an fenerle averajımız 5 bizim bir şekilde onu 7'de tutmamız lazım en kötü 1 beraberlik alsak bile son maç 0-4 yenilmezsek şampiyon oluruz 0-3 de bile +1 averajla şampiyon oluyoruz bu da önemli bunu da atlamamak lazım. Gene oralara kalacağını düşünmüyorum ama averaj 6'da kalırsa 0-3 için ümitleri bile olur.

Bu döneme özel değil. İstanbulspor ne zaman gelse her zaman büyük takımlara kök söktüren tehlikeli bir takım.

sevgili murat renkdasim,

kismen her iki anlamda da zorluk oldu.
dedigin gibi, super ligde olduklari her donemin cogunda zorluk cikarmislardir.

< bahsini ettigin ve ekledigin sezonun oldugu macta * maci yerinde izlemistim....
anlam ve onemi disinda saha ici oynanan oyun inanilmaz bir 90 dakika idi her yonden. adeta bir film gibi peak anda maci kopardik. sonu da guzel oldu.

o donemler istanbulspor'un kadrosu 4 buyukler den asagi kalir degildi...

bugune ,bu sezona donersek,

sevgili @Vasfi Vural 'in eklemis oldugu linkte denildigi gibi - maci birakmayan bir ekip gorunumundeler.
ilk macta kalecimiz okan'in performansi olmasa puani ,puanlari birakmamamiz isten bile degildi...

kaldi ki, yakin donemde fb karsisinda da
*nasil oynadiklari ~ macta gosterdikleri reaksiyon ,maci birakmama ve istedigini almalarini da unutmamak gerekir ,potansiyelleri dolayli , . .

sevgili @Hakan Ergün 'un da benzer cok dogru noktalara degindigini de belirtmek gerekir. kalemine saglik.

genel tum renkdaslara nacizane mesajim -
sakin ama sakin - hazirlik macinda alinan farkli galibiyet - yanilgi yapmasin -.

ustte belirttigim bu sezon ozelindeki ozellikle buyuklere karsi sunduklari reaksiyon - dikkate deger - ve SIFIR rehavetin olmasi gerektigi nin bir uyarisi gibi gorulmelidir .

tekrar olacak. fakat yine yeniden belirtmek gerekir ; sinerji ve konsantrasyon.

saygi ve selamlarimla

Oynanmamış hiçbir maç kazanılmış değildir. Kabul.

Istanbulspor, Fb ve Bjk'den birer puanı aldı, ona da kabul.

Yanliz her iki takım da bence Istanbul'u küçümsedi ve çok büyük şanssızlık ile son dakika golleri ile puanlar bıraktılar. Her iki maç da daha farklı bitebilirdi. Hele ki Fb maçı. Resmen pozisyon bulamadan, biri 90+6'da olmak üzere 3 gol attılar lan inanılır gibi değil.

Ligin son virajinda oynanacak bir İst-Gs maçı ciddiyetinde olursak, rakibi küçümsemezsek, geçen hafta tam kadrosu ile ligin en zayıf takimlarindan Giresun'a, hem de hedef maçlarinda kendi evinde 30 şut çektiren, rakibinin rekor sayida ceza sahasina girip bir de penalti atamadığı bu takımı silindir gibi ezeriz.

Yukarıda son 5 maçları paylaşılmış. Bu puanları toplayarak gelmeleri ve bizim maçın onlar adına "ölüm kalım" maçı olmaması, bizim adımıza avantaj.

Esas bizden sonraki Kasimpasa maçları inanılmaz önemli. O maçı alırlarsa 100%, berabere dahi kalırlarsa 80% ligde kalırlar.

Böyle bir konjonktürde bizim maçta mi canhıraş oynarlar yoksa haftayaki maçta mi?

Fatih Tekke bile Fb maçına da Gs maçına da 0 yazmıştır kafasında. Ona rağmen o mucize 1 puanını da aldı.

İstanbulspor için bu maçtan alınacak mağlubiyetin, kendileri adına çok da olumsuz etkisi olacağını düşündüklerini sanmıyorum.

Istanbulu fazla abartmayin

Biz Galatasarayiz

Sahada mucadele eden topcular varsa kazaniriz

Okana bagli yani

Kazanarak gelen ekiplerle oynamak daha iyi diyordun hani
Ewt öyle. Ben sosyal medyada oluşan rehaveti dağıtmak için böyle twitler atarım.

Araya 8 gün girdi millet seçime odaklandı. Erden Timur şampiyon takıma Ramos'u hediye edecek. GS kupayı fb karşısında kaldırmak için başvuruda bulundu gibi haberler dönüyor. Karagümrük maçı öncesi oluşan havayı sezmeye başladım.

Btw ligin genel averajla bitmesi yuzde bir bile bir ihtimal degil ama haydi onu da hesaplayalim.

Öncelikle Fb ile genel averaj farkımız 5 değil, 2. Onların +1 maç fazla garanti 3-0 hükmeni var.

O yüzden bu maçta da Sivas maçında da buldugumuzu atmamız gerekiyor.

Karşı taraf hükmen dışında Trabzon ve Antalya ile oynayacak. Bu iki maçı da kazandılar diyelim yapacakları max +3 olur.

Dolayısıyla biz Sivas ve İstanbul maçlarından toplam 8 averaj yapmalıyız ki, bizim maçta Fener'e 3-0 dahi yetmesin.

Ama dediğim gibi genel averaj hesabı yüzde bir bile bir ihtimal değil bence.

Ewt öyle. Ben sosyal medyada oluşan rehaveti dağıtmak için böyle twitler atarım.

Araya 8 gün girdi millet seçime odaklandı. Erden Timur şampiyon takıma Ramos'u hediye edecek. GS kupayı fb karşısında kaldırmak için başvuruda bulundu gibi haberler dönüyor. Karagümrük maçı öncesi oluşan havayı sezmeye başladım.

Yoo ben maça odaklandım

Eze bayağı güçlü oyuncu, maç boyunca rakip stoperler ile güreşir fakat 60'tan sonra yorulmaya başlar ve iyice saçmalar.
Fizik gücü düşünce de her topu kaybediyor ve faul yapıyor neredeyse.

Balkan oyuncuları akıllı, Lokilo da driplingi olan bir oyuncu.

Tüm maç topu bize verip kapanacak bir takım ile oynayacağız.

İstanbulun son 3 maçını falan izledim bildiğin Drogba gibi oynuyo Eze dikkat etmek lazım.

Geri
Üst Alt