Bu sosyal medya çıktığından beri çevresinden ilgi göremeyen tipler bir hesap açıp UZMAN gibi yorum yaziyorlar.
Burda da duyar kasıp , pirim yapmaya çalışan bir kesim var.
Neymiş de penaltı penaltı değilmiş..
Çok bilmişin kalfaları..
Siz giderken biz dönüyorduk.
Bu kadar belli etmeyin
Fener - Ankaragücü maçında irfanın rakibini görüp yere atlaması penaltıysa Rashicanın ki 100 kere daha penaltı
Kural, top ceza sahası içindeyken oyuncuya müdahale varsa ( top oyundan çıkmadıysa ! ) PENALTI DİYOR !
Boşuna Burda duyar kasıp prim yapmaya çalışmayın
Ya da dediğim gibi yoğurt yiyin iyi gelir !
NoktaYa Duhan orada olmasa Rashica belki topu kontrol edip öyle vuracak gol olacak Duhan orada diye gelişine vuruyor adam.
%100 penaltımiza kulp bulmaya çalışıyorlar da dubois ve nelssonun pozisyonunda kuşlar olsa penaltı vereceklerdi muhtemelen kimse bunu konuşmuyor
Icardi'nin golü ofsayt mıydı ilk yarının sonunda sayılmayan ?
nelsonun kafa şişmiş çok fena
Seçim sonuçlarına o kadar canım sıkıldı ki uzun bir süre sonra ilk defa içimden maç izlemek gelmedi. Galatasaray bile olsa ekrana boş boş bakacaktım sadece açtım gece skora baktım kazanmışız ne güzel.
Ülkede her şeye yabancılaşmış hissediyorum kendimi..
brawo ulan doğru tespit. tersi olsa kıyamet kopardı. doğruya doğru demek lazım.Penaltı öncesinde nelsonun ezeye faulu var
Peki top kontrolün istanbula geçmesi ve sonradan tekrardan topu kapmamıza ne diyeceksiniz? Fb algısına yenik düşmeyin bence.brawo ulan doğru tespit. tersi olsa kıyamet kopardı. doğruya doğru demek lazım.
ha bir şey farketmezdi gene alırdık maçı ayrı.
basak maçı olsaydı mesela dünki sabaha kadar oynasak alamazdık.
Objektifsaraylılara inat şampiyon olacağız.Penaltı öncesinde nelsonun ezeye faulu var
Bu seferde stada gitmişler.