⚽ SL 22/23 H:34 | İstanbulspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Mayıs

Orta sahada etkisiz eleman olarak takılan şahıs ilk 11 de mi?
1684254921242.webp

Yine yanlış kadro, yetmedi mi Okan hocam ?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hatun da bu diziyi çok sevıyor , izle izle dıye kafamın etını yıyor , burda görünce şaşırdım :)

diziye - ilk bolumler ustad cetin tekindor hatrina bakmistim.
dizinin cetin ustad disinda en albenili tarafi ; cok iyi compose edilmis muzikleri.

maca donersek ;

rakip 4-1-4-1 cikiyor gordugum kadariyla.
ilk mac 4231 cikmislardi hafizam yaniltmiyorsa.
ilk mactan ismler anlaminda rakipte birden fazla degisiklik mevcut. yeni gelenler ezee vs dahil. oyun ve siralama olarakta ilk maca nazaran daha iyiler kendileri baglaminda.

bizim , kalede okan vardi muslera cezaliydi. ilk macta sergio 90da oyuna girmisti. icardi degilde, gomis sahada idi . gorevini 2 golle yapti,, alternatif olmadigindan 2.yari sahada varligi yoklugu belli degildi.

bu yonlerden bakinca, kale de as kalecimiz olacak.
diger belirttigiim (orta saha,forvet) o iki bolge de alternatifimiz olacagindan,
2.yarida degisiklik zamani ve isimleri nokta atisi olmali her iki yonden.

ilk macin bizim adimiza degisiklikler ve zamanlamasi vs hatali idi .
oyun olarakta kotu baslayip iyi devam edip kotu bitirmistik. aman dikkat. o gun kaleci okan 90+3 de mucize kurtarisi yapamasaydi 2-0 puani birakiyorduk.

ilk maca vurguyu ozellikle yapiyorum. maca tam konsantrasyon sunmali takim. sahada kompakt kalmali, lakayit olmamali. bu son dediklerimi ilk mac yapmadik. gozlem bazli bir taraftar olarak belirteyim, gerisi sahada hoca ve oyunculara kalmis.

hayirlisiyla kazanip onumuze bakalim.

~ re re re - ra ra ra ~

Taraftar bizde
Deplasman sayılmaz
Zemin mis gibi

Cikin alin su maci bitirelim mevzuyu

30 derecede yağmura yakalancaz

Geri
Üst Alt