⚽ SL 22/23 H:34 | İstanbulspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Mayıs

Düşmeye oynayan takım büyütmemek lazım. Ancak penaltı, kart, bal devereye girerse arıza çıkarırlar. Birde 10 milyonluk maç bir zahmet kazansınlar

İlk 30 dk da fişi cekip bitirelim

Kolay mac yok artik

Rakip de can derdinde

Stres yapmadan isimizi görmeliyiz ve kazanmaliyiz

Muslera
Dubois Nelsson Abdulkerim Kazimcan
Torreira Midstjo
Rashica Mertens Kerem
Icardi

Maçın oynanacağı stad belli değil tahminim Kasımpaşa ya da bizim stadyum da oynamak isteyebilirler bizim stad da oynamalarına engel bir durum yok İstanbulspor isterse oynayabiliyor. Bekleyip görmek lazım.

Muslera
Dubois Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Midtsjö/Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi

Kadromuz bu şekilde olur diye düşünüyorum, Hoca Oliveira ve Mertens'ten pek vazgeçecek gibi durmuyor ama Midtsjö'yü baya beğendim bu yüzden oynamasına pek şaşırmam. Zaniolo takıma bir enerji getiriyor ama hala takım arkadaşlarıyla uyum sorunu yaşıyor bu yüzden Mertens 11 başlar diye düşünüyorum.

İstanbul'la Giresun'a deprem takımlarından gelen puanlar altı bayağı karıştırıyor.

İşimiz hala bitmedi. Oynayacağımız 3 takım da ateş hattında. İkisi iç saha değil üstelik. Dün Giresun'un neler yaptığını gördük. İstanbul Sivas'tan 6 puan şart. O zaman Ankara'da 1 puan lüksümüz oluşuyor.

Screenshot_20230509_002813_Samsung Internet.webp

İstanbul'la Giresun'a deprem takımlarından gelen puanlar altı bayağı karıştırıyor.

İşimiz hala bitmedi. Oynayacağımız 3 takım da ateş hattında. İkisi iç saha değil üstelik. Dün Giresun'un neler yaptığını gördük. İstanbul Sivas'tan 6 puan şart. O zaman Ankara'da 1 puan lüksümüz oluşuyor.

Ekli dosyayı görüntüle 200629
Aklimda soyle bir senaryo olustu:

Biz Istanbul'u yenersek, Fenerbahce'de Trabzon'a takilirsa.

Sampiyonluk maci Sivas maci o zaman diyebilirmiyiz?

mücadele istek bi yere kadar da fener hariç bugünkü başakşehir kalitesinde bi oyuncu grubuna karşı oynamayacağımız da gerçek artık. bugün milan'ın eski stoperinin kestiği 2-3 önemli topu düşme hattındaki takımların stoperleri kesemez biz de bi zahmet daha yüksek yüzdeyle bitiririz diye umuyorum

Sivasspor-Kasımpaşa maçı sert geçip Sivasspor kazanmalı bizim maçtan önce oynuyorlar bol bol sarı çıkıp Sivasspor kazanırsa Kasımpaşa altta kalmaya devam edecek mümkünse Kasımpaşa kalan maçları kazanamasın ve düşsünler. Muhtemelen İstanbulspor'u yendiğimiz an fenerde moraller iyice düşecektir o maç sezonun yorgunluğu çökmeye başlayabilir şampiyonluk maçı Sivasspor maçına dönüşebilir.

İstanbulspor düzenli oynamaya çalışan ama kapasitesi kısıtlı bir takım ayrıca defansları biraz zayıf. Başakşehir maçındaki defansif konsantrasyonu bu maçta da gösterirsek burada daha rahat bir galibiyet alabiliriz diye düşünüyorum.

İstanbulspor'un bayadır maçlarını takip ediyorum genelde topu rakibe bırakıyorlar bizim maçta %25-75 topla oynama gibi istatistik görebiliriz rakip kaleyi muhtemelen ablukaya alacağız. Maçın oynanacağı stadyum önemli olacak muhtemelen 30 bin civarı taraftarımız olacak şampiyonluğa oynayan takımlara karşı bazı takımlar para kazanma yolu olarak bakıyorlar.

Geri
Üst Alt