⚽ SL 22/23 H:34 | İstanbulspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Mayıs

Oliveira son maçlarda batırıyor, dün da taraftar tepki gösterdi açık açık bir ara. O yüzden Oliveira'yı kızağa çekmemeli, uyarı verip 11'e koymalı. Gene sallamazsa değişikliği erken yapmalı. Duygusal bir tip, kaybetmemek lazım. Mertens de erken düşerse Zaniolo'yu daha erken alırsa iyi olur. Kötü kullanıyor fırsatları ama adam tehlikeli, kabul etmek lazım her an bir şeyler yapabilecek birisi.

Istanbulsporun son maclarina izledim kotu takim degil, formdalar. Cok kolay olmiyacak. Ilk yari soyle 2 gol bulsak rahatlariz.

Beyler ankaragücü macinda sampiyon olalim mi istiyorsunuz? yada Son macta 3 puan ve fenere karsi 7+ avrejla nef arenada sampiyon olmak istersiniz?

Beyler ankaragücü macinda sampiyon olalim mi istiyorsunuz? yada Son macta 3 puan ve fenere karsi 7+ avrejla nef arenada sampiyon olmak istersiniz?
Fenere karşı şampiyon olalım istiyorum çok net. 4 fark atmak için gelsinler rezil olup gitsinler.

Son düdükle birlikte de şampiyonluğumuzu kutlayalım daha önce Kadıköy'de olduğu gibi.

Düşünsene hakem maçı bitiriyor ve fener ağlama çalıyor. Öyle böyle koymaz eziklere

Kesinlikle Ankaragücü maçında. Bizim maçta her türlü pislik çıkacak. Gerek yok. Eğer biz Ankaragücü maçını alıp şampiyon olsak bile Allah için Fenerbahçe'yi de yenelim. En son hem içeride hem dışarıda bunlara karşı galip geldiğimiz sezon hangisiydi hatırlamıyorum bile.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İstanbul karakterli oynuyor ama kadro kalitesi baya soru işareti. Erken goller bulursak fener gibi hıyarlık yapmayız.

sezonun en kritik maçı. içerideki maç avantaj taraftar desteğiyle vs kötü oyun bile 3 puan aldırabilir. ama bunu iyi oynayıp kazanmak zorundayız. sivas maçını da aldık mı zaten bitti diyebiliriz.

Bize ne Fenerden yahu? Cikip oynayalim ve cabukca sampiyon olalim. En guzeli Fener macina sampiyon Galatasaray olarak cikmak, bos bosuna son mac neyin stresi bazilari orgazm olsun diye mi? Gecelim bu isleri.

Kazanabilirsek muhtemelen dugum cozulecek. O moralle Ts'ye karsi puan bile birakabilirler. Ortalik karisir Kadikoy'de.

bu arada başak maçındaki ilerideki baskıyı burda yılmadan yaparsak en az 2 3 pozisyonumuz var çıkarken kaptırılan toplardan.
basak dün şahane bir maç çıkardı bence. 90dk da tek hata yaptılar. 7 -0 lık maçtan da daha iyi oynadık bana kalırsa. özellikle defans kusursuzdu. o maçta bulduğumuz her top girmişti kaleye. bunda mertens çizgiden çıakrdıkları, abdül x2, toreira, gene şanssızlığımız oliviera'nın kafa vurusu var. hep rakibe vurduk topu. +5lik bir maç çıkabilirdi. tek fark ilk maç tüm şansımızı kullanmışız :)

penaltı pozisyonu olmasa 3 puan çok süpriz gibiydi. belki ads maçı gibi son dk golü olabilirdi. diğer türlü açabileceğimizi düşünmüyordum.

istanbul macini alirsak kuslar hamsilere puan kaybettigi an icerdeki sivas maci sampiyonluk maci oluyor

Forumdaki hava inanılmaz kötü durumda. Herkes diğer maçlarla ilgileniyor. Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama 5 puan öndeyiz. Rakiplerin kazanması yetmiyor şampiyon olmalarına. Bizim kazanmamız yeterli. Tek derdimiz bu olmalı. Takımımıza güvenmeliyiz. Kazanan takımı bozmamamız gerekiyor. Bakıyorum kurulan kadrolara herkes Sergio, Mertens ikilisini kesmiş durumda. Dün ilk yarı muazzam oyun oynadık. 13 tane şut attık bu ligin iyi takımlarından birine. Kalemizde pozisyon vermedik nerdeyse. İlk yarıda bir penaltımız verilmedi, üstüne üstlük net pozisyonlarımız vardı kaçan. İlk yarı 2 ya da 3 gol bulabilirdik eğer ilk penaltı da verilmiş olsaydı.

Özellikle Sergio formsuz ve fizik kalite olarak şu an kötü durumda. İstanbulspor gibi bir takıma karşı olmazsa olmaz oyunculardan biri kesinlikle kendisi olur. Çünkü kalite olarak Başakşehir kadar iyi değil İstanbul ve geçişi onlar kadar iyi yapamazlar o yüzden top sürekli bizim ayağımızda olacak ve kaliteli ayaklara ihtiyacımız olacak.

bide alkislasinlar kopekler o valencia, mhy jesus alkislasin hele bi
Onlarin o suratlarini gormek istiyorum sahaya ciktiklarinda her tarafta Sampiyon Galatasaray pankartlari olacak. Ayrica Ankaragucu macinda sampiyon olursak son mac iceride oldugu icin Fener macinda kupa da verilecek. Onlarin bizim stadda o kupayi orada durmasini ve gormesini izlemekten daha guzel ne olabilir?

Onlarin o suratlarini gormek istiyorum sahaya ciktiklarinda her tarafta Sampiyon Galatasaray pankartlarini olacak. Ayrica Ankaragucu macinda sampiyon olursak son mac iceride oldugu icin Fener macinda kupa da verilecek. Onlarin bizim stadda o kupayi orada durmasini ve gormesini izlemekten daha guzel ne olabilir?
Benim tahminim Sivasspor macinda garantiliyecegiz ama bakalim :D

Geri
Üst Alt