⚽ SL 22/23 H:34 | İstanbulspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Mayıs

Muslera
Dubois Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi

+ Midtsjö, Berkan, Yunus, Zaniolo, Barış

uhulet ve suhulet ile kazanacağız :/

Spor Toto Süper Lig 2022/23 Sezonu 34. Hafta
İstanbulspor - Galatasaray
Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu
16 Mayıs 2023 Salı
20:00

1684179533735.webp

Zor maç zeytin doğru söylüyor

bence de dogru soyluyor -
hatta cok dogru soyluyor emre zeytin renkdasimiz.
<sinerji ve tam konsantrasyon basligimiza yazilasi bir mesaj.

ligde son haftalar da kolay mac yok. bu uzun yillardir boyle.

kagit uzerindeki konumlara bakmaksizin, sahada cok farkli oyun oluyor, beklenmedik reaksiyonlar oldugunda da zorluk bir tik fazlalasiyor. ornk olarak bunu en son averajla kacirdigimiz sezonda yasadik.

rakibin bu sezon bizle oynadigi ilk maci unutmamamiz gerekir.

kisa bir hatirlatma yapalim ;

maca cok kotu baslamistik. rakip ligin sonuncusu idi, bu laubali baslangic dolayli ilk 15 dakika sahada yoktuk, rakip o sira one gecmemesi kendi hatasi .
< bu dakikalarda kaledeki okan'in da hatalari mevcut.

ilk 15den sonra ibre bize gecti. 16 da duran top org la golu bulduk,,, devam ettik 38de yine duran top orgla 2yi bulduk... ilk gol ile 2.gol arasindaki periyod da oynadigimiz oyun pozitifdi, haliyle skora da yansidi,,..
fakat 2-0 i bulur bulmaz takim yine ilk 15deki oyuna basa dondu. istanbulspor 39dan yarinin sonuna kadar olan surecte dumene gecti. neyseki devre 2-0 bitti.

2.yari genel anlamda sahada yoktuk . hem fizik kondisyon, hem oyun anlaminda.
bunun uzerine ek olarak tuyde dikiyorduk >>>

80 de oyuna giren oyuncu 83de golu yazdi. asisti de ethemi yapmisti yanilmiyorsam......

kalan dakikalar yine kabus gibi gecti >>>
hatta uzatmalarin son dakikasinda mucizevi bir kaciris oldu bi bakima okan'in o ince dokunusu olmasa idi, mac 2-0 dan 2-2 bitiyordu. hatirlama icin acin bakin ozete......

tanim : neredeyse her seyi batiriyorduk.

15.haftada oynanan bu mac sonunda , bu galibiyetle *liderligi almistik.

suraya geliyorum sevgili renkdaslar;

ilk maca bu denli nerdeyse kare kare deginmemin nedeni su ;

rakip o gun son sirada idi .
bugun 14.siradalar.kazanirlarsa 10.luga bile cikabilirler mevcut siralama baglaminda....

o gun ,bugune gore gorece daha zayif bir kadrolarii vardi.
arada aldiklari isimleri biliyosunuz *eze ve digerleri...

son donemde ozellikle son 5 mactaki oyun ve skorlari ,maci birakmadiklarini bariz gosteren goruntu. tipki bizle ilk yaridaki mactaki gibi,yakin gecmiste fbden aldiklari puani o gun nerdeyse bizden de alacaklardi.2-0,2-2

bizim de , son maclardaki stres, skoru bulma,koruma vs dolayli, + istikrarsiz saha ici oyunumuz da bi bakima butun bunlara ek olarak tuzu biberi gorunumunde....

defalarca tekrarladim. yineliyorum ;

rica ediyorum.tam konsantrasyon.

< *konsantrasyon basligina ekleyecegim nacizane mesajimi, once buradan derlemek istedim.

her yonden domino baglaminda *kirilma macimiz olacak. hayirlisiyla 3 puani aliriz temennisiyle.

@Murat Durmaz , @Aras Şimşek ,,

saygi ve selamlarimla

Geri
Üst Alt