⚽ SL 22/23 H:34 | İstanbulspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Mayıs

okan hoca net söylüyorum bu takıma orta acma antremanı yaptırmıyor
korner antremanı yapıtırmıyor bu kadar rezillik olur mu ya
bu rashidza nasıl ingiltere liginde oynamıs hadi digerler orta acmayı beceremiyor

Zonolo girsin Zonolo. Zonolo ormolo Zonolo. Alın size Zaniolo la adam g hazır değil yaw anlayın artık. Gerçi sağolsun sizin anlamanıza gerek bırakmadı kendi kendine sezonu kapattı.

1 sene geçti daha hala hazır değilse net transfer başarısızlığı 15 milyon euro’luk kazık yedirttiler net hocaya yazar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Osssssuruk gibi bir takıma puan kaybedeceğiz resmen yaaa

Sen 15 milyon euro’luk yatırım yaptırıyorsan o adam o 90 dk oynayacak kapasitede olmalı hoca biz parayı sokaktan toplamadık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kesinlikle abi biz psg'miyiz nasıl böyle bişey olabiliyor senin 15 milyon euro verdiğin adam ne biliyim kante mante gibi kendini ıspatlamış biri olmalı yani kante tabi uç örnek ama o tarz bişey olmalı

36 yaşında sıfır hareketlilik oynayan, pili bitmiş Mertens dururken, son topları kötü kullansa bile sahada mücadele gücümüzü yukarı çıkartan Rashica'yı oyundan alıyoruz ve dakika 70. 10 kişi kalacaksak da Rashica gibi bir adam sahadayken kalmak çok daha iyi olacaktı. Hocamı seviyorum, sayıyorum ama son haftalarda değişiklik konusunda üzüyor

maçta muslera'yı görmedik gelinen duruma bak

yok abi bi daha man city izlemicem

Geri
Üst Alt