Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.441
- 3.560
- 1.983
ne zaman vardı ki?kazandığımız taktirde küçük kulüp semt takımı beşiktaş’ın matematiksel olarak şampiyonluk şansı kalmayacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne zaman vardı ki?kazandığımız taktirde küçük kulüp semt takımı beşiktaş’ın matematiksel olarak şampiyonluk şansı kalmayacaktır.
@Emrah Yıldırım gitmek ıstıyorSivas maçına gitmek isteyen batı 103 kombine devredicem gişe fiyatının altında
Ben o konuda Kasımpaşayı düşünüyordum ama Sivas düşerse, o da olumlu.Sivas Fener’i kupadan eleyip, bir de küme düşerse bu seneki misyonunu tamamlamış olur. O konuda bize de önemli görev düşüyor.
Fener Trabzonspor’a yenilse bile rehavete kapılmayıp bu maçı kazanmamız gerekiyor.
Seneye ligde hem Sivas, hem Rize, hem Kasımpaşa çekilmez.
1250 tlyi görünce sattım@Emrah Yıldırım gitmek ıstıyor
mıhı hakettin1250 tlyi görünce sattım
Şu muhabbeti yapmaktan yılmadın mı be vasat herif?Puan durumuna baktım niye öyle jesus uçmuyor muydu okan vasıfsız yazılıyordu kafam karıştı
Okan oyunu okuyamıyor hocam..Şu muhabbeti yapmaktan yılmadın mı be vasat herif?
Ben kimseye ne vasıfsız derim ne de herif derim hocamŞu muhabbeti yapmaktan yılmadın mı be vasat herif?
Puan durumuna baktım niye öyle jesus uçmuyor muydu okan vasıfsız yazılıyordu kafam karıştı
Okan oyunu okuyamıyor hocam..
Ben kimseye ne vasıfsız derim ne de herif derim hocam