⚽ SL 22/23 H:35 | Galatasaray 2-0 Sivasspor | MS | 20 Mayıs

waziyet ne ? transfermarket hükmenleri puantajdan çıkardığından beri bakamıom puantaja

Sivas'ın son birkaç maçını izledim çok ritimsiz ve hantal bir takım oyun olarak bize zorluk çıkartacak bir gücü kesinlikle yok. Sadece sakin olup gol için telaş yapmamalıyız normal futbolumuzu oynarsak ve gol yollarında şanssızlık yaşamazsak istediğimiz skoru alacağımızı düşünüyorum. Kadromuzda şu şekilde olacaktır ;

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi

+ Midtsjö, Berkan, Yunus, Barış, Gomis

Son düzenleme:
Büyük avantajımız var ama oynanmadan maç kazanılmaz. Futbol bu hiç belli olmaz konsantrasyonu bozmamamız lazım.

Tek çekincem konsantrasyon eksikliği ve stress. Normal ve sakin oynarsak alırız rahat.

Bence bu maç şampiyonluk maçı. Niye mi?

Bu maçtan sonraki maçı aldığımız zaman matematiksel olarak garantiliyoruz. Ankaragücü'nün içinden geçeriz.

Abi bu maçı kazanalım. Şu Fb'in 1 tane daha fazla hukmeni olduğu saçma hafta. Bitsin artık.

Biz bu maçı kazanırsak, kalan haftalarda her iki takımın arasında 5 puan fark ve 2 maç (6 puanlık hacim) kalıyor.

Buradan şampiyonluğun verilebilmesi için, kalan 2 maçta gs'in 2 mağlubiyet, fb'in 2 galibiyet alması gerekiyor. Ya da kalan 2 macta fb yine 2/2 yaparken, gs'in 1 beraberlik ve fb'ye karşı 3 farklı mağlubiyet alması gerekiyor.

Kısacası bu maci alırsak resmen şampiyonuz lan.

Adeta bir şampiyonluk maçı.

basar geçeriz

bana kalırsa fark için oynamalıyız, olası agücü beraberliğinde fb bize 3 değil 4 atmak zorunda olsun

acı çeksinler

rehavete kapılan yorumlar görüyorum sanki karagümrük maçı öncesi

Abi bu maçı kazanalım. Şu Fb'in 1 tane daha fazla hukmeni olduğu saçma hafta. Bitsin artık.

Biz bu maçı kazanırsak, kalan haftalarda her iki takımın arasında 5 puan fark ve 2 maç (6 puanlık hacim) kalıyor.

Buradan şampiyonluğun verilebilmesi için, kalan 2 maçta gs'in 2 mağlubiyet, fb'in 2 galibiyet alması gerekiyor. Ya da kalan 2 macta fb yine 2/2 yaparken, gs'in 1 beraberlik ve fb'ye karşı 3 farklı mağlubiyet alması gerekiyor.

Kısacası bu maci alırsak resmen şampiyonuz lan.

Adeta bir şampiyonluk maçı.
Bu mactan sonra sampiyonlugu verirsek kulubu kapatalim aga

Sivas kupa icin rotasyon yapabilir

Geri
Üst Alt