Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle sevgili ali .2 maçıda alıp işi bitireceğiz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Niye sen çok mu normalsinZeytin yine karıştırmış ortalığı.
2012 Fb Gs super final mac topigine bakın adam ruh hastası. Normal karşılıyorum
Averaj falan hesaplanamaz napıyonuz siz ya? 3 puanı alıp geçmek lazım.Bu macta averajın da cok onemli 1 husus oldugunu bilerek sahaya cikariz umarim
Ankaragücünde alınacak bi beraberlikte fenerin 3 farkla yenmesi fener’i şampiyon yapacak averaj kasmazsak.
Fener maçı öncesi en az +7 averaj önde çıkmalıyız, diğer türlü Fener’e 3-0 yetecek.
+6 averaj bile önde çıksak 3-0’da fener şampiyon olur atılan golü fazla olduğu için
Önümüzdeki 5 sene daha bunları yaşayacağız zaten.Aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar bekleniyor.Seneye yine hakem tff bunlar konuşulacak.Saka maka koskoca sezonun sonuna geldik. Dusunsenize neler yasadik, rezalet bi lig baslangici, 2.hafta evimizde giresuna yenilip daha sezon basi umudumuz kirilmisti, uzerine toparlar gibi olduk kayseri alanya puan kayiplari ust uste iyice moral bozdu. Sonra gumbur gumbur gelene gecene koymaya basladik dunya kupasi arasi, deprem felaketi derken cok sukur bitmeyecek gibi gorunen ligin sonuna geldik. Bu kadar emegi alin terini anlamlamdirmak icin harika bir mac. Fenerin beles penaltilarla bugunlere geldigini dusununce bu macin onemi 10 kat artiyor. Yenip kapilari tamamen kapatiyoruz ve alayina tokat gibi cevap veriyoruz. Hadi aslanlarim en konsantre oynunuzu istiyoruz sizden. Pozisyon vermeden 3 tane atip kapiyi kapatalim ve sampiyonluk macimiza hazirlanalim.
yahu fb 3 puan önde gelse yensek ikili averaj ile yine biz şampiyonuz : )şu noktada olumsuzluk pompalayanları ihraç etse yönetim güzel olur 5 puan öndeyiz 3 maç kalmış ne anlatıyonuz olum siz
Yetmeyebilir. 3 farklı yenerlerse şampiyon fener olur...Bu maçı alırsak ankaragucu maçında beraberlik de yetecek. Başarılar cimbom
Inanmak başka, matematiksel bir gerçeği ifade etmek başka...Ligin son maçında fenerbahcenin bizi o atmosferde 3 farklı yeteceğini zanneden gerizekalilar görüyorum burada. Jorge jesus bile g×tuyle güler bu senaryoya