- 26 Kasım 2012
- 185.494
- 257.960
- 5.998
@Sarper Yıldırım avatarıma bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener maçına kadar naparsan yap ama Fb macında şapkalıya dönmezsen tatsız bir derbi bizi bekler@Sarper Yıldırım avatarıma bak
Fener maçına kadar naparsan yap ama Fb macında şapkalıya dönmezsen tatsız bir derbi bizi bekler
Fener maçına kadar naparsan yap ama Fb macında şapkalıya dönmezsen tatsız bir derbi bizi bekler
20.05.2023 tarihinde 23. şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz.
yarın gece şampiyonluğu bekliyorum
Senin durumunu hiç iyi görmüyorum üstadBu macta averajın da cok onemli 1 husus oldugunu bilerek sahaya cikariz umarim
Ankaragücünde alınacak bi beraberlikte fenerin 3 farkla yenmesi fener’i şampiyon yapacak averaj kasmazsak.
Fener maçı öncesi en az +7 averaj önde çıkmalıyız, diğer türlü Fener’e 3-0 yetecek.
+6 averaj bile önde çıksak 3-0’da fener şampiyon olur atılan golü fazla olduğu için
Emre Zeytinli:Bu macta averajın da cok onemli 1 husus oldugunu bilerek sahaya cikariz umarim
Ankaragücünde alınacak bi beraberlikte fenerin 3 farkla yenmesi fener’i şampiyon yapacak averaj kasmazsak.
Fener maçı öncesi en az +7 averaj önde çıkmalıyız, diğer türlü Fener’e 3-0 yetecek.
+6 averaj bile önde çıksak 3-0’da fener şampiyon olur atılan golü fazla olduğu için
Kaç fark atmamız lazım sivasa senin hesabına göreBu macta averajın da cok onemli 1 husus oldugunu bilerek sahaya cikariz umarim
Ben o ihtimali hep hesaplıyordum zaten Şahin. Sadece buraya salmamıştım. Diğer Süper Lig maçlarında bile menfaatlerimiz doğrultusunda kafamda 40 tilki döner@Uğur İz ide kaybettik.
Bu bir tehdit miSenin durumunu hiç iyi görmüyorum üstad