⚽ SL 22/23 H:35 | Galatasaray 2-0 Sivasspor | MS | 20 Mayıs

3 ler 4 ler havada uçuşuyor zorlanacağız belli ki.
Hakemlerden ya da rakipten daha çok bu uğursuzlardan korkuyorum. İstisnası yok hepsinde kıçımızdan soluduk fark muhabbeti olan maçlarda.
Biz de biliyoruz rakip formsuz, kalite farkı var, evimizdeyiz. Ama temkinli olmakta fayda var, konsantrasyon eksikliğine gerek yok.
Ayrıca averaj hesaplama olayı çok saçma. İki maçı da 1-0 alsan bila zaten şampiyonsun. Fener ie 3-0 yenilmenin ince hesabına ne gerek var?

..

0ce19469b4b56539c889b3653f0d83e0.jpg

Hakemlerden ya da rakipten daha çok bu uğursuzlardan korkuyorum. İstisnası yok hepsinde kıçımızdan soluduk fark muhabbeti olan maçlarda.
Biz de biliyoruz rakip formsuz, kalite farkı var, evimizdeyiz. Ama temkinli olmakta fayda var, konsantrasyon eksikliğine gerek yok.
Ayrıca averaj hesaplama olayı çok saçma. İki maçı da 1-0 alsan bila zaten şampiyonsun. Fener ie 3-0 yenilmenin ince hesabına ne gerek var?
Kim renktas o ugursuzlar

O boş muhabbet zaten iki maçını yen ki ben fenerden puan kaybı bekliyorum. Rehavete gelince zaten ben ilk postta da onu söyledim ne zaman gsc 3-4 dese ıkınıyoruz.

Ilk yarida isi bitiririz

3-0 / 4-0

Nedeni se, Goutas, Ulvestad ve Erdoğan Yeşilyurt ve Yatabare yok, cok onemli eksikler.

2. neden hafta ici Sivas icin cok onemli kupa maci var, asil hedef kupa onlarin, ki bunu Riza defalarca soyledi.

İnanılmaz bir tempo ve dinamizme sahip Torreira, Boey, Nelsson, Abdülkerim ve Kazımcan.. Skor olarak ligin en iyi ikilisi olan İcardi,Kerem ve son olarak Oliveira ile Mertens gibi takımın beyinleri ile Sivassporu ezip geçeceğiz ve Şampiyonluğa gün sayacağız artık
InCollage_20230519_235112871.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kelimenin tam anlamıyla Gayrıresmi bir Şampiyonluk maçı olacak. Galatasaray düşmanı Sivasspor ile Zaniolo hariç tam kadro şekilde 55.000 taraftarın önünde oynanacak bir maç. Nelsson savunacak, Torreira sahadan silecek, Mertens-Kerem-İcardi üçlüsü ise skora gidecekler her zaman olduğu gibi. Boey ve Kazımcan bekleri de aslanlar gibi. Fark istiyoruz ve hedefe Son 1 diyelim istiyoruz SALDIR GALATASARAY!
InCollage_20230519_235712614.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

icardi, kerem, sergio ve rashica bu mac sari görseler iyi olur, fener macinda eksiksiz oynayalim

Yeniliriz, Sivas fb kankalar... Sahasında hem fbye hem de Kasımpaşa'ya yattı. Bize aslan kesilecekler.

Geri
Üst Alt