⚽ SL 22/23 H:35 | Galatasaray 2-0 Sivasspor | MS | 20 Mayıs

Mayis ayinda performanstan cok sonuc önemli

Son 2 macimiz kaldi,bu maci kazanacagiz ve sampiyonluk icin ankaragucu macini beklemeye baslayacagiz

Oyunculara da teknik heyete de güveniyorum,bu yolun sonu 23. Sampiyonluk insallah
Bunuda anlatamiyorsun millete
Sanirim bi City iyi oynuyor

Geri kalan takimlar sirf puan almak icin mucadele ediyor artik, iyi oyuna falan takilmamak lazim. Sezon uzundu bayaga, oyuncular da yoruldu.

Mayis ayinda performanstan cok sonuc önemli *

Son 2 macimiz kaldi,bu maci kazanacagiz ve sampiyonluk icin ankaragucu macini beklemeye baslayacagiz

Oyunculara da teknik heyete de güveniyorum,bu yolun sonu 23. Sampiyonluk insallah
*
cok iyi noktaya deginmissin sevgili arda.

son oynadigimiz basak maci olsun,ist maci olsun, bir nokta bold bariz ;
iyi oyun,fark vs den bagimsiz : asiil oncelik ve rasyonel - *sonuc odakli oyun.

tum renkdaslar dan rica'm *tam konsantrasyon. bu yolun sonu hayirlisiyla sampiyonluk .

Beyler, eşimle İstanbuldayız. Yarına 2 bilet bulma şansım nekadar? Veya nerden bakmamı önerirsiniz ?

Bugün bakalım nasıl oynayacağız Hocam inşallah olivierayi keser orta sahayı tamamen alıp kanatlardan delmeliyiz bunları. Dinamik bir takım ile çıksak 4 5 atarız gibi geliyor bu Sivasa ama hocanın tercihleri çok önemli ben takimi bozmayayim oyuncularla aram kötü olmasın diyorsa birsey diyemem 1 0 a razı oluruz. Bence şöyle bir 11 olmalı bu akşam

Muslera
Boey Nelson Abdülkerim Kazımcan
Torrera Berkan
Barış rashitsa Kerem
Icardi
Rashitsa yerine inceci bir adam lazım ne oliviera ne mata ne mertens den benim hiç beğenmediğim gitmesi için dualar ettiğim belhanda kadar bir katkı alamadik son paslarda iyi değiliz ne yazık ki .

Fener maci zerre umrumda degil, zerre.

2/2 yapip, samp olmaliyiz.

Sonra o macta, butun AS oyunculari oynatmam, bu isin sakatlik riski var, nezaman olacagi belli olmaz.

Okan
Dubois - Emin - Abdul - Kazim
Berkan - Midsjo
Yunus - Mata - BAY
Gomis
Boyle cikin yenilsekte umrumda olmaz.
Fener macindan sonra Avrupa final macimiz mi var?

Antalyaya yenilmeleri kötü oldu bunların. Haftaya da antalya fenerle oynayacak, rahatlamasalar iyiydi. Sivasın kalan maçları da zor, köpek gibi oynarlar akşam. Ama lamı cimi yok vurup geçeceğiz inşallah

Geri
Üst Alt