Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.996
- 8.720
- 2.518
aslında AGnkaralı oyuncuları anlıyorum. ben de onlar gibi oynardım. hangi lig hangi takım olduğu farketmezsizin elimden geleni yapardım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Totem yapıyor maç izlemiyoryaptı ya olm

Seneye alınsa dahi net 11 olmamaliRashica maç 1-0 ken defansta çok kritik hamle yaptı. Hücumda bitiriciliği düşük denebilir ama bu defans katkısını başkasında bulmak kolay değil.
Sanki çok iyi pres yapıyoruz gibi bir de orta sahayı boş bırakıyoruz.Cok Panik oynuyoruz geride çakılı bekledek ön tarafta yeterince boşluk.bulacagiz zaten
Bildigin sag bek gibi kademeye girdiRashica maç 1-0 ken defansta çok kritik hamle yaptı. Hücumda bitiriciliği düşük denebilir ama bu defans katkısını başkasında bulmak kolay değil.
gothamda geçen bir batman filmi gibi. yağmur falan* İlk dakikalarda 2 tane sarı kartlık pozisyonu hakem izledi.
* Ankaragücü madem böyle oynayabiliyordu küme mücadelesinde işi ne. Bu hırs, azim maşallah kendilerine.
* Atmosfer karanlık ve can sıkıcı. İç karartıcı bi ortam var maçta.
* Kazımcan iyi oyuncu olabilir ama Galatasaray için henüz yeterli değil. Kaç kere maçı yakacak pas hatası yaptı.
* +5 uzatma skandal, 5 dakikalık ne oldu?
* Üçü at ve bitir yoksa bu maç adamı hasta eder.
Bu sefer keremlik sorun değil. Kazım basit pas hataları yapti.Daha akıllı oynamalıyız, Kerem asist iyi ok da tüm atakları ordan yiyoruz ve Kerem karede bile olmuyor ne yapıyor? Sergio yine berbat hadi hoca tut şu maçı bir şekilde yemeden bir tıklatsak iş bitecek de zor gibi
sergio girmesi lazım orda kademeye cünkü taylanla geliyor adamlar sag bekle degilDaha akıllı oynamalıyız, Kerem asist iyi ok da tüm atakları ordan yiyoruz ve Kerem karede bile olmuyor ne yapıyor? Sergio yine berbat hadi hoca tut şu maçı bir şekilde yemeden bir tıklatsak iş bitecek de zor gibi