⚽ SL 22/23 H:36 | Ankaragücü 1-4 Galatasaray | MS | 30 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY!

MS.

• 1

Oy: 17 11,3%
  • x

Oy: 17 11,3%
  • 2

Oy: 117 77,5%

• Kullanılan toplam oy
    151
  • Anket kapatılmış .
aslında AGnkaralı oyuncuları anlıyorum. ben de onlar gibi oynardım. hangi lig hangi takım olduğu farketmezsizin elimden geleni yapardım.

* İlk dakikalarda 2 tane sarı kartlık pozisyonu hakem izledi.
* Ankaragücü madem böyle oynayabiliyordu küme mücadelesinde işi ne. Bu hırs, azim maşallah kendilerine.
* Atmosfer karanlık ve can sıkıcı. İç karartıcı bi ortam var maçta.
* Kazımcan iyi oyuncu olabilir ama Galatasaray için henüz yeterli değil. Kaç kere maçı yakacak pas hatası yaptı.
* +5 uzatma skandal, 5 dakikalık ne oldu?
* Üçü at ve bitir yoksa bu maç adamı hasta eder.

Çok gol kaçırdık çok.
3.yü atsak hem takım hem biz rahatlayacağız.

Daha akıllı oynamalıyız, Kerem asist iyi ok da tüm atakları ordan yiyoruz ve Kerem karede bile olmuyor ne yapıyor? Sergio yine berbat hadi hoca tut şu maçı bir şekilde yemeden bir tıklatsak iş bitecek de zor gibi

* İlk dakikalarda 2 tane sarı kartlık pozisyonu hakem izledi.
* Ankaragücü madem böyle oynayabiliyordu küme mücadelesinde işi ne. Bu hırs, azim maşallah kendilerine.
* Atmosfer karanlık ve can sıkıcı. İç karartıcı bi ortam var maçta.
* Kazımcan iyi oyuncu olabilir ama Galatasaray için henüz yeterli değil. Kaç kere maçı yakacak pas hatası yaptı.
* +5 uzatma skandal, 5 dakikalık ne oldu?
* Üçü at ve bitir yoksa bu maç adamı hasta eder.
gothamda geçen bir batman filmi gibi. yağmur falan

Daha akıllı oynamalıyız, Kerem asist iyi ok da tüm atakları ordan yiyoruz ve Kerem karede bile olmuyor ne yapıyor? Sergio yine berbat hadi hoca tut şu maçı bir şekilde yemeden bir tıklatsak iş bitecek de zor gibi
Bu sefer keremlik sorun değil. Kazım basit pas hataları yapti.

Yan toplar için Kaan Ayhan da düşünülebilir ilerleyen dakikalarda. Belli ki hakem tonla faul çalacak bu skor böyle giderse.

sergio girmesi lazım orda kademeye cünkü taylanla geliyor adamlar sag bekle degil

Geri
Üst Alt