Ferhat Birlik
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 5.517
- 268
- 1.378
Efendiler ! Yarın Şampiyonluğu ilan edeceğiz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o nasıl hesap ya?Sampiyonluk icin son 21 saat 10 dakika!
![]()
fenerbahcenin de hemen hemen ayni sayida ilk 11 oyunculari kart sinirinda diye biliyorum.Fenerbahçe maçı öncesi sarı kart sınırında bulunan futbolcular: Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Rashica, Oliveira ve Midtsjö.
Bu maçta saplamak şart oğlu şart
fenerbahcenin de hemen hemen ayni sayida ilk 11 oyunculari kart sinirinda diye biliyorum.
Gerci bize daha kolay cikiyor kartlar
fenerbahcenin de hemen hemen ayni sayida ilk 11 oyunculari kart sinirinda diye biliyorum.
Gerci bize daha kolay cikiyor kartlar
Zajc bize ters geliyor hep Valencia nin olmamasi da Boey nin sag tarafi felc etmesi anlamina gelir Rashica ile birlikteFenerbahçe’de sınırda olanlar bunlarmış, bunlar oynamasa da olur zaten
Samet
Serdar
Valencia
Zajc
Gustavo Henrique
hurra saldıran bir takım görmeyeceğiz o yüzden istanbulspor maçı gibi geçecektirİstanbul maçı gibi sahada pasif bir takim görmek istemiyoruz
İstanbul Sivas başak maçlara gibi sahada akıllı bir takım görmek istiyorum hiç pozisyon vermeden yenip gelecekİstanbul maçı gibi sahada pasif bir takim görmek istemiyoruz
Zajc bize ters geliyor hep Valencia nin olmamasi da Boey nin sag tarafi felc etmesi anlamina gelir Rashica ile birlikte
Galatasaraylilari severim sert adamlardirAnkaragüçlüleri severim mert adamlardir
Galatasaraylilari severim sert adamlardir
Kesinleşti mi rengo dev ekran olayı ? Valilikten izin alınmadı diyorlarlardıArena önüne kurulacak ekranın önünde yerimizi alacağız
Ayip kardesim ayipBorussia Galatasaray
Ayip kardesim ayip
kurulmaya başlandı haberi vardı ama netleşir bugünKesinleşti mi rengo dev ekran olayı ? Valilikten izin alınmadı diyorlarlardı