- 3 Haziran 2015
- 54.447
- 62.689
- 3.963
Macin Sami Yen de oynanmasi gündeme getirilmelidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erken değil mi bunun için KemalMacin Sami Yen de oynanmasi gündeme getirilmelidir
Bu maçta şampiyonluğu alırsak yalı koç as kadroyu oynatmaz derbide ve kendiside gelmez muhtemelen
Yav gram havam yok malum sebeplerden. Benim oğlanlar tabi bişeyden haberi yok, iple şampiyonluk ilanını ve tura çıkmamızı bekliyor (bir önceki şampiyonlukta tura çıkarmıştım arabayla, meşaleydi ortamdı derken falan pek hoşlarına gitmişti) biraz daha soğusak da fenere kaydıktan sonra turlasak sanki daha iyi gibi geldi, hem epey keyfimde gelmiş olur.
Olmaz. Zamanında gelmeyen mutluluğa da kızgınımYav gram havam yok malum sebeplerden. Benim oğlanlar tabi bişeyden haberi yok, iple şampiyonluk ilanını ve tura çıkmamızı bekliyor (bir önceki şampiyonlukta tura çıkarmıştım arabayla, meşaleydi ortamdı derken falan pek hoşlarına gitmişti) biraz daha soğusak da fenere kaydıktan sonra turlasak sanki daha iyi gibi geldi, hem epey keyfimde gelmiş olur.
degilErken değil mi bunun için Kemal
başvuralım o zaman hemen
İzmir de gök yarıldı renkdaş şu an, atacağımız turun tadı olmayacak bakOlmaz. Zamanında gelmeyen mutluluğa da kızgınım
Eskişehir e gelin yiğenleri alıp. Burası iyiİzmir de gök yarıldı renkdaş şu an, atacağımız turun tadı olmayacak bak![]()