⚽ SL 22/23 H:36 | Ankaragücü 1-4 Galatasaray | MS | 30 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY!

MS.

• 1

Oy: 17 11,3%
  • x

Oy: 17 11,3%
  • 2

Oy: 117 77,5%

• Kullanılan toplam oy
    151
  • Anket kapatılmış .
Resim
Sen mi çektin?

Yagmur'dan mac mi iptal olur? Ingiltere'de o mantikla her hafta maclarin ertelenmesi lazim. Yagmur'un neyinden cekiniyorsunuz? Maca odaklanmamiz lazim sampiyonluk yarisi bu aksam bitmeli.

Mac iptal olsun fener puan kaybederse mac oynamadan sampiyonlugu ilan ederiz

Şampiyonluk bu maçta değil, fener maçında gelsin istiyorum... kuşlara koyup Kupayı almak çok güzel bir duygu olur.
Kupayı bu akşam hak edip. Önümüzdeki hafta boyunca bunlarla eğlenip, bizle oynayacakları maç günü ise 50 bin kişi önünde daşdaş geçmek varken, neden 1 hafta daha stresli takılalım renktas.

iddaa'da oranımız 1.31den 1.41e yükseldi
lider takım 12inci ile yapıyor türkiye oranı 1.41 avrupada 1.55-1.60, bana yüksek geldi, ayırca gs 3 gol atamaz oranı türkiye de 1.41 avrupada 1.60 falan, 3 gol atamaz oranımız bile yüksek yani 3 gol atma ihtimalimizi görüyorlar ama yener oranını yüksek açmışlar bence,garip yani.

Yağmurdan maç iptal olmaz. Ancak top yuvarlanmadigi takdirde iptal olur ama böyle bir şeyin olacagina ihtimal vermiyorum.

Diyelim bizim maç iptal oldu fenerinki de ertelenmesi lazım. Sonuçta sampiyonluktaki rakibimiz. Ayrıca fenerin puan kaybetmesi imkansiz. Bu maç son kozları arena'da şampiyonluk maçına çıkmaları için.

Ne yapıp edip tetikçilere şans vermememiz gerekiyor. Çıkıp aslanlar gibi oynayıp şampiyon olalım. Hafta sonu da arena'da sovumuzu yaparız.

Bünyede mide bulantısı baş göstermeye başladı. Hayatımda hiçbir maçtan bu kadar korkmadım. İçimde kötü his var, şampiyonluğu vereceğiz diyor

Takım bu kadar stresli veya gergin değildir güle oynaya çıkar maçı kazanırlar şampiyonluk kutlarlar. Bizde Icardi var şampiyonluk yolunda büyük maçlarda her zaman fark yaratmıştır bugünde çıkar yaratır maçı kazandırır.

Geri
Üst Alt