Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cakar geceriz sorun yokBize soracaklarını sanmıyorum Galatasaray debelensin der oynatırlar.
Sen mi çektin?
Kupayı bu akşam hak edip. Önümüzdeki hafta boyunca bunlarla eğlenip, bizle oynayacakları maç günü ise 50 bin kişi önünde daşdaş geçmek varken, neden 1 hafta daha stresli takılalım renktas.Şampiyonluk bu maçta değil, fener maçında gelsin istiyorum... kuşlara koyup Kupayı almak çok güzel bir duygu olur.
lider takım 12inci ile yapıyor türkiye oranı 1.41 avrupada 1.55-1.60, bana yüksek geldi, ayırca gs 3 gol atamaz oranı türkiye de 1.41 avrupada 1.60 falan, 3 gol atamaz oranımız bile yüksek yani 3 gol atma ihtimalimizi görüyorlar ama yener oranını yüksek açmışlar bence,garip yani.iddaa'da oranımız 1.31den 1.41e yükseldi
Icardi: „Doruk demeseydi hiç aklima gelmezdi Tskler Doruk“amann sarı kart cezalıları dikkat etsin
Bünyede mide bulantısı baş göstermeye başladı. Hayatımda hiçbir maçtan bu kadar korkmadım. İçimde kötü his var, şampiyonluğu vereceğiz diyor